Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona studentka

praca za darmo??????????????

Polecane posty

Gość zagubiona studentka

przeniosłam temat z działu praca, bo tu więcej ludzi siedzi... witam, odbyłam obowiązkowe praktyki w jednej firmie i chciałam zatrudnić się tam na dłużej-powiedziano mi, że mogę, ale przez pierwsze 2 miesiące będę tam pracować za darmo, a potem jak mi będzie dobrze szło to mnie przyjmą. sama nie wiem co o tym myśleć, czy to normalne? przecież siedziałam już tam i są w stanie ocenić, czy się nadaję, czy nie.. a jeśli po tych 2ch miesiącach stwierdzą, że mnie nie potrzebują to co? tyle czasu na marne? a może to normalne i ja wybrzydzam

to nie jest normalne co to ma być? wolontariat? a potem pa pa?

Gość zagubiona studentka
to samo sobie pomyślałam.. :(

Gość Latriszja
Chyba legalnie chca Cie wykolowac, wiedza po 3 miechach jak pracujesz, chyba sobie odpuscic poowinnas...

Gość Latriszja
chociaz polecam obejrzec film o Słynnym Gartnerze ze stanow- ktory wlasnie tak zaczynal, pozniej stal sie najslawnieszym analitykiem rynkowym. Tez mu kazali pracowac na poczatku za darmo

Gość Kamelia,,,,
Mój szwagier po studiach poszedł na niepłatny staż w Onecie-też miał wątpliwości bo po stażu mogli mu podziękować ale popracował 2miesiące i teraz ma etat-ale ja nie zdecydowałabym się na pracę bez wynagrodzenia....

Gość ale on nie jest z Polski
logiczne ze chca miec jeszcze darmowego robola ktory odpierdoli za nich czarna robote a pozniej papa pewnie po tych 2 miesiacach by szukali nastepnego frajera na "2m-se za darmo a pozniej MOZE zatrudnimy" ciesz sie ze ci powiedzial od razu a nie pierdolil ze wezmie na probe bez umowy a pozniej nie zaplacil rob jak uwazasz ale u nas same takie kutafony oczywiscie sa jeszcze normalni ludzie i moze jednak nie chca cie wykorzystac ale zdecydowana wiekszosc tych pedalow to wlasnie tak byle jak najtaniej jak najwiecej wycisnac i jak najmniej zaplacic kombinuja na wszystkie sposoby i chuj im do mordy taka juz mentalnosc u nas...

Gość dumna >:)
nie rob tak!! ostatnio gdzies czytałam ze tak wlasnie robia jak w twoim przypadku, a pozniej zwalniaja albo jeszcze kreca ze sie nie nadajesz itp. w czasie praktyk maja stwierdzic czy tak czy nie. nie zgadzaj sie inaczej glupia jestes potem po sadach bedziesz latać i na nic to wszystko,znajdz sobie platna prace!!

Gość ale on nie jest z Polski
ale z drugiej strony zawsze bedziesz miala co na papierku napisac...

Gość zagubiona studentka
no właśnie, też mnie mamili tym, że od czegoś trzeba zacząć, że przez te praktyki w sumie nie miałam dużo roboty więc się nie wykazałam, a oni muszą robić ostrą selekcję..no i że zobędę doświadczenie blabla bla

Gość zagubiona studentka
teraz nie robię, jak miałam praktyki to normalnie przychodziłam codziennie do biura na 8 h..powierzali mi taką raczej mało odpowiedzialną, upierdliwą robotę, którą ktoś musi zrobić, wiadomo..