Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez wlasna matke

MOJA MATKA NIE CHCE MI DAC PIENIEDZY!!! CO ZROBIC?

Polecane posty

przeciez nie pojde z tym do sadu. ona mi nie chce dac moich, zarobionych przeze mnie pieniedzy, bo stwierdzila, ze i tak wydam je na glupoty. a jak mowie, ze chce te pieniadze na wyjazd to mowi, ze nigdzie nie pojade. mam gdzieś czy się zgadza, czy nie, chce tylko moje pieniadze! co mam z tym zrobic, bo ta cala sytuacja mnei wkurwia po prostu :o

Gość a dlaczego ona ma twoje
pieniadze? jak do tego doszlo?

Gość dumna >:)
zaraz zaraz,to ile ty masz lat?:|

mam 19 lat, pracowałam w wakacje przez miesiac w innym miescie i przy podpisywaniu umowy wpisalam, ze pieniadze maja byc na konto bankowe (ustalilam tak z mama), zebym specjalnie nei musiala jechac do miasta (400km) tylko po odbiór pieniedzy. i teraz mam :(

mialo byc, ze jej konto. bo jak teraz widze jestem glupia, ze nie zalozylam wlasnego :o

Masz 19 lat, to mogłaś iść do banku i założyć sobie konto. To tylko 10 min. I miałabyś kasę u siebie. Może idz teraz założyć to konto i powiedz mamie, że masz swoje konto i chce mieć kase u siebie. I już.

Gość a dlaczego ona ma twoje
no to podla baba z niej.

tak, mogłam to zrobic, tylko wyobraz sobie, ze jeszcze nie mialam sytuacji, w ktorej moja wlasna matka by mnie po prostu okradla!!! zawsze jak dostawalam wieksza sume na urodziny, czy na cos to trzymalam u niej i dostawalam kiedy tylko chcialam! teraz jej odbilo i nie chce mi dac pieniedzy. co z tego, ze teraz zaloze konto skoro ona mi ich nie przeleje...

Gość JAfgdfgdfg
Pogadaj z nią szczerze - czy mają jakieś wieksze problemy finansowe że nie chce ci ich oddać... Mogła by ci podać powód a nie zachowac sie jak rasowy cwaniak.

mamy raczej wiecej niz mniej pieniedzy (moj ojciec jest marynarzem), nie mamy zadnych problemow, bo wczoraj sobie kupila znowu dwie pary butow po 400zł, ale klotnia o ta kase jest od tygodnia, wiec watpie, ze ja wydala a teraz nie ma! probowalam rozmawiac kilka razy, teraz sie do niej nie odzywam...

Gość Faktycznie przejebaneeeee
A konto w mbanku jest darmowe i można je założyć od ręki :-P

Gość 111

to baj baj pieniadze ma twoja matka sobie wezmie haha