Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaa23

karma?

Polecane posty

Gość agusiaaa23

czy wierzycie w to że jeżeli robimy celowo krzywdę innym to ta krzywda po jakimś czasie może do nas wrócić?

ja wierze. To jest taka układanka energetyczna, która sie za nami wlecze , a jej układ zalezy od naszego postepowania.

Bóg jest sędzią sprawiedliwym która za dobro wynagradza a za zło karze. Bóg jest miłosierny.

Gość to zalezy w co kto wierzy
jedni w karme, inni w los, jeszcze inni w nagrody i kary Boskie...

ja myslę, że życie to kombinacja absurdów i przypadków. Nasza energia nie ma tu nic do zdziałania, złe uczynki tez. Wszystko warunkują podjęte przez nas kroki a nie jakaś karma.

Gość agusiaaa23
ja też w to wierzę... strasznie skrzywdził mnie mó były, mam nadzieję że kiedyś poczuję się tak jak ja w tej chwili:(

No niestety mgieółka naszych zachowan idzie z nami , przed nami lub za nami.

Gość ladaco
moja siodma czakra jest zablokowana ale dzis kolega ja odblokuje i przeczysci mi komin Powinienem miec po tym dobry przeplyw energetyczny :)

Gość choleraaa taaaak
pamietam,kiedy kilka lat temu obejrzalam z siostra film 'podaj dalej' film opowiadal o chlopcu,ktory robił dobre uczynki i właśnie to postępowanie ułatwiało mu życie.Od tamtej pory właśnie tak zyję.Możecie mówić ,co chcecie od kilku lat widzę,że mam więcej szczęścia w zyciu niż moi znajomi,bo pomagam innym :)

Gość to zalezy w co kto wierzy
a niektórzy wierzą w przypadek...tak po prostu...cos sie wydarza bo znaleźliśmy się w (nie) odpowiednim miejscu i czasie...

Gość agusiaaa23
ja mam tak samo... nie robię nikomu krzywdy bo nie na pewno nie chcialabym żeby mnie ktoś krzywdził