Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa201

SCHIZY?!

Polecane posty

Gość kolorowa201

Kobietki mam pytanie, czy można sobie wmówić wszystkie objawy ciąży(mdłości, bóle piersi i brzucha, senność, problemy z wydalaniem,bóle głowy, mniejszy apetyt)??? Na dodatek jestem mocno przeziębiona i mam gorączkę. Czy nasza psychika aż tak może wpłynac na nasz organizm? Miałam normalny okres a po tym jak mi sie skonczyl widze u siebie wszystkie objawy ciązowe!!! wiem ze muszę zrobić test ale proszę piszcie co o tym sądzicie!!! Dodam, ze jestem ok. 4 tygodnie po stosunku!!!

jestem w podobnej sytuacji :) bałam się że jestem w ciąży ale dostałam normalny obfity okres, byłam u lekarza powiedział ze nie mam się czym zamartwiać, poza tym to juz prawie 6 tygodni więc myślę że coś by widziała na usg ale wydaje mi się że mam te objawy, robiłam test wynik wyszedł nieprawidłowy więc chyba zrobie dla spokoju jeszcze jeden :))

Gość suche gacie na dnie morza
ja mialam lepiej ;) poszlam na usg, bo test wyszedl prawidlowo i bylam juz w 4 tygodniu ciazy, co stwierdzil ginekolog. Na usg lekarz powiedzial, ze nie ma nic w jajeczku, ale faktycznie jest powiekszone ..... no i tlumaczyl mi, ze w ciazy urojonej mozna miec tez jajeczko powiekszone, ale zarodka nie bedzie i ze ja w takiej jestem ..... a teraz nie wiem czy to moj prawdziwy syn stoi obok mnie czy urojony? :)

Gość kolorowa to nie są
kolorowa to nie są żadne objay ciążowe. One mogą wystąpić nawet jak się w ciazy nie jest. Tak bardzo chcesz w niej być, ze wszystko przypisujesz niby ciaży. Spokojnie możesz byc w ciaży a wcale nie musisz. Może tak być.

no to ciekawie a jak myślicie czy po okresie ( i to nie było plamienie które moze wystepować na początku ciązy tylko normalny a powiedziałabym ze nawet bardziej obfity okres i dłuzszy niz normalnie) i po wizycie u lekarza który mnie uspokajał mam się jeszcze bać ??

Gość kolorowa201
Ale ja wlasnie nie chce byc w ciąży! :) I moze ze strachu sobie wymyslam te objawy...?

Gość kolorowa201
Olczi u mnie to samo, okres po stosunku był bardziej obfity i wtedy myslalam ze tak jest, ze względu na te straszne upały!!!

Gość mama29-2010
Nie chcecie byc w ciazy to przestance sie pier*** lub uzywajcie antykoncepcji...

hej kolorowa201 i jak?? ja robiłam ostatnio test i wyszedł negatywny do tego czuje że mi się zbliża okres więc zaczynam normalnie funkcjonować :)) mam nadzieje, że u Ciebie też już się uspokoiło