Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninewest

wygrac milosc lub zblaznic sie

Polecane posty

Gość ninewest

dziewczyny potrzebuje rady kogos obiektywnego bo od ladnych kilku lat :( mam dylemat czy ujawnic sie ze swoim uczuciem do pewnego X czy nie. Otóz poznalismy sie przypadkiem, on pracuje z moja mama, jak go tylko zobaczylam zamurowalo mnie- strzal amora. ale jedynie przedstawilismy sie sobie i nic wiecej. Kilka miesiecy potem dostalam od niego smsa z zyczeniami na urodziny , nr tel wzial od mojej mamy. Potem dawal mi subtelne dowody zainteresowania - raz na jakis czas pisal ze chce sie spotkac - zaprosil mnie na bal, poszlam z nim, bylo cudnie, przytulal mnie w tancu, bawilismy sie cala noc ale potem ani buzi, ani pisania smsow, ani nic - wiem od mamy ze czasem pyta o mnie, -jak tylko pojawiam sie u niej w pracy on od razu jesli sie o tym dowie to przychodzi. - raz na ruski rok proponuje ot tak spotkanie ale nigdy nie pokazal ani nie powiedzial wprost ze chce ze mna byc. chcialabym sie przyznac sie co czuje ale boje sie strasznie ośmieszenia. co Wy byscie zrobily??

Gość ninewest
podnosze

Gość umow sie znim na kawe
zapros do kina, zagadaj na gg (popros go o numer jak nie masz), on tez zacznie okazywac wieksze zainteresowanie jezeli ty je wykazesz ;)