Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość study19

UKW pedagogika

Polecane posty

Gość study19

Hej, czy jest tu ktoś, kto zaczyna w tym roku studiować pedagogikę na UKW w Bydgoszczy?:-) pozdrawiam

Gość czarnynicktezmam
pedagogika :O łe same babki, mechatronika, inforamtyka to są kierunki :D:D:D

Gość study19
Matematyka to mój słaby punkt, w związku z czym o żadnym z tego typu kierunków nie myślałam:-)

Gość czarnynicktezmam
większość studentów informatyki to głąby z matmy :D serio , aż czasem brak słów :P

Gość study19
Wolę się jednak nie kompromitować:-) a co pedagogika nie wydaje Ci się ciekawa? ja sie już października nie mogę doczekać :-))))

Gość czarnynicktezmam
Ja Ci nie powiem jak jest na pedagogice bo nie wiem :D Ale UKW w porządku jest, poziom średni :O, wykładowcy spoko (ale ja znam tylko wydział matematyki fizyki i techniki)

Gość study19
Mam nadzieje, ze opinie, ze studia to najlepszy okres w życiu to prawda:-) byle do pazdziernika:-)))

Gość czarnynicktezmam
prawda ;)

Gość study19
Wierzę na słowo:-))) pozdrawiam

ja studiuje pedagogike. i jest super ;) bedziesz spiewac piosenki dla dzieci, malowac, rysowac :))

Gość study19
Hmm a nie mówisz przypadkiem o pedagogice wczesnoszkolnej albo przedszkolnej? ja ide na opiekę i wychowanie z profilaktyką społeczną i nie wiem czego się spodziewać...

Gość bez urazy ale mam wiele
kolezanek ktore pokonczyly pedagogike ... co zauwazylam: czesto strzelaja fochy, sa zdziecinniałe ... oby ciebie to nie spotkalo :)

Gość czarnynicktezmam
kuzynka jest na pedagogice i jej się podoba, ma koleżanki z roku podobno fajne, ale są tez wredne plotkary:P ale szczegółów nie znam

Gość study19
Opiekuńczo- wychowawcza, czyli baardzo zblizona do mojej :-) czy są jakies przedmioty, które sprawiaja problem na pedagogice? i jak z nauka- duzo czy da się wytrzymać?

Gość study19
czarnynicktezmam - dziękuję za informację :-)

Na pewno polubisz dr Kowalczyk - Jamnicką ;) Podobno to najbardziej wymagajaca kobieta na opiekuńczo - wychowawczej i resocjalizacji. Ale polecam ją jako promotorkę ;)

Gość study19
a co wykłada ta pani??? :-)

Gość study19
Hejjj nie ma tu naprawdę nikogo z pedagogiki?? ani nikogo kto może mi powiedzieć jak sie studiuje na UKW?

Gość martucha1000
Witam szanowne Panie i odświeżam temat :-) czy jest ktoś kto próbował dostać się na pedagogikę o spec. logopedia? Jak wygląda rozm. kwalifikacyjna ? I czy ogólnie warto jest studiować na tej uczelni ? A co z dwoma kierunkami jednocześnie ? I czy ew. lingwistyka stosowana angielski+niemiecki od podstaw reprezentuje wysoki poziom ? Pozdrawiam :-)

Gość study19
Pedagogiki nie warto- przekonałam się na własnej skórze :-)

Gość 1548525366558
a ja złożyłam na politologię

Gość trhtrhtrh
informatyka jest cienka, teraz informatycy nie maja pracy bo jest ich jak grzybow po deszczu lepiej sie specjalizowac w elektronice, informatyce

Gość martucha1000
study19 Ty chodzisz na wych z prof. społ. a czy wiesz coś (pocztą pantoflową np;-)) specjalności logopedia ? No i ogólnie dlaczego tak oceniasz swoją specjalność ?

Gość cafe..e
żadna pedagogika bo po tym i tak bedzie sei w innym zawodzie pracować.. prpponuje wlasnie tą mechatronike czy informatyke lub elektronike.. kierunki nieco cięższe ale są po tym owoce.. :) --------------------- KULA PLAZMOWA Z PIORUNAMI W ŚRODKU ! http://gadzeteo.pl/pl/p/Kula-Plazmowa/84

Gość jolka jolka 3
Chcę iść na drugi stopień, mój narzeczony mieszka w Bdg, ale nie wiem czy nie iść do Poznania. Opłaca się iść do Poznania, czy mogę iść na UKW?