Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Boli mnie kolano u nogi prawej! Pomocy!

Polecane posty

Już od kilku dni ból nie ustępuje :(. Nie mogę kucnąć, usiąść, wejść po schodach, wstać bo boli pierońsko. Boli boli przy zginaniu i rozprostowywaniu. Jak mam zgiętą nogę w kolanie to boli non stop. Nie boli tylko przy prostej nodze. Miałem już tak od jakiegoś czasu, ale bolało tylko jak nogę długo zgiętą bez ruchu miałem, a teraz boli non stop od kilku dni. Ten odruch nogi, że jak się walnie młotkiem w kolano mam prawidłowy. Wiem że to nie ZOZ i mnie nie wyleczycie, muszę się z tym wybrać do lekarza. Ale czy miał ktoś podobnie? Co to może być, na co się przygotować? Czy grozi mi amputacja nogi :(?

Gość jakaśtakaswoja
grozi ci amputacja nogi bo na amputację mózgu raczej za późno :p

Pytam poważnie z tą nogą. Ból nie daje mi już spokoju od kilku dni :(. Tej nocy spałem chyba z podkurczonymi nogami to jak się obudziłem to myślałem że się zesram z bólu, nie mogłem tej nogi wyprostować i stanąć na niej.

Gość ona_MK
ja tak mialam... pracuje fizycznie i 8 godzin dziennie chodze bez przerwy. Mialam te same objawy wiec takze u ciebie moze to miec zwiazek z zanikaniem torebki stawowej (blony wokol stawu, dzieki ktorej nie ociera sie kosc o kosc) jej zanikanie powoduje ogromny bol i skutki takie jakie opisales. Moja rada kup sobie tableki : GLUKOZAMINE mi po kilku dniach bol juz ustopil. naprawde pomaga! powodzenia

Gość kmtcbdsrvybzezrvh
hejka mam 12 lat i strasznie boli mnie prawa noga w kolanie szczególnie przy zginaniu tej nogi prosze pomużcie ps prosze bez takich że grozi ci amputacja nogi ja sie pytam na serio pppllliiisss pomużcie mi