Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mnie to męczy

Jestem już rok z pewnym chłopakiem i zero seksu... nawet całować się nie chce !!

Polecane posty

Gość juz mnie to męczy

Mieszkamy razem w małym miasteczku ale obecnie studiujemy w dużym miescie. On jest na 2 roku ja na 1. Jesteśmy razem rok. Jest cudowny. Kocham go. Znam się dobrze z cała jego rodziną. Nasze matki już praktycznie o slubie mówia. Tylko że on ma takie dziwne swoje zasady. Nie jeździ autem bo boi się że kogos zabije, nie pije, nie pali i nie przeklina. Najgorsze jest to ze on nie całuje się ani nie uprawia seksu. No ok jestem dziewicą ale chciałabym już spróbowac a on nic. Cały czas mówi nie nie nie. Jak oglądamy np razem film i jest fajnie już romantycznie chce go pocałowac w usta a on sie obraca i całuje mnie w policzek. Cała nasza seksualność opiera się na trzymaniu się za rączki i wspólnych spacerach. Pytałam się go czemu tak robi a on na to że boi się że jesli mnie pocałuje to jego żądze pójdą w złym kierunku i bedzie chciał wiecej i wiecej. To mu mówie ze ok a on ze takie rzeczy to po ślubie.... No wkurza mnie tym strasznie...

Gość Ameya
tak zwany biały związek.

Gość inkkkkkkkka
gej,albo uraz psychiczny,albo zbytnia religijnosć

Gość inkkkkkkkka
w kazdym razie zdrowy fizycznie i psychicznie facet zawsze bedzie dążył do sexu,zawsze.

Gość 123456789.....
Maskara nie wiem jakbym to wytrzymala;/ zeby nawet pocalowac sie nie mozna bylo???? koszmar jakis

Gość inkkkkkkkka
takie "układy" mam z przyjaciółmi

Gość juz mnie to męczy
No własnie. Rozumiem że nie chce seksu. Ma zasady ok ale żeby nawet całować sie nie chciał. On jest zdrowy psychicznie i fizycznie. Chce seksu jak każdy facet ale zeby go nie kusiło to uprawia sport. Rano 2 h biegania i wieczorem 1 h biegania. Jeździ tylko na rowerze. Normalnie czasem mam ochote mu zepsuc ten rower zeby chociaż mnie dotknał.

Gość Monique2222
sorry ,ale ja bez seksu bym tyle nie wytrzymała ,a co dpiero jak gość nie chce się całować... coś jest z nim nie tak. przecież nawet dzieci w wieku 14 lat się całują, a kościół tego nie potępia ( bo nie słyszałam ,że trzeba się spowiadać z całowania się ).Są 3 wyjścia .albo jest aseksualistą i seks go nie kręci, a zasłania się religią, albo Ty go nie kręcisz i jest z Tobą nie wiem z jakiego powodu, albo jest fanatykiem religijnym

Gość Monique2222
no albo ma jakiś uraz z dzieciństwa..

Gość 123456789.....
Moze sie czegos wstydzi, nie wiem wielkosc jego czlonka jest nie taka jakby chcial albo boi sie ze jesli jest nie doswiadczony to nie sprosta Twoim wymaganiom albo ze zwyczajnie nie bedzie mogl sobie trafic:P a ile macie lat?:) Musisz z nim szczerze porozmawiac bo to rzeczywiscie jest chore

Gość juz mnie to męczy
Ja tyle bez seksu wytrzymuje bo jestem dziewica. On tez jest prawiczkiem. Juz mnie ten zwiazek zaczyna męczyc.

może chłopak ma jakieś kompleksy ? pogadaj z nim. Podziwiam, że tak długo wytrzymujesz, bo przecież każdy ma potrzeby seksualne. Bez przesady nie macie po 13 lat. Musisz z nim koniecznie pogadać, bo trochę to dziwne.Powiedz wprost, ze jesteś gotowa na kolejny etap waszej znajomości i już. A może boi się, że zajdziesz w ciążę ?No nie wiem, ale ja bym nie wytrzymała. No ale, że całować się nie chce to już coś nie tak. A może nie umie ?

Gość juz mnie to męczy
No jest religijny. Chodzi do koscioła, nie imprezuje. Kiedyś był nawet lektorem.

Gość juz mnie to męczy
Mój chłopak jest tak religijny, że nawet kiedyś był ministrantem. Był nawet bardzo blisko z księdzem

Gość 123456789.....
jak nigdy tego nie robili to nie ciagnie az tak bardzo:) ale z tym calowaniem cos nie tak;/ a przytula Cie chociaz??? pogadaj z nim i to jak najszybciej bo jesli go Kochasz to szkoda zeby zwiazek sie rozpadl

Gość a ja tak sobie mysle ze
mysle sobie ze w jego przypadku to chyba wzgledy religijne...moja kumpela ma takiego faceta...oni czesto mowia o tym ze za pocalunkiem idzie wiecej czyli sex czyli grzech...przeraza mnie takie wychowywanie facetow ktorzy zyja w przekonaniu ze wszystko co wiaze sie z sexem jest ohydne i zle! Zastanow sie bo nie wierze ze po slubie nagle sex bedzie dla niego czyms wspanialym, tak juz moze zostac - w jego przekonaniu sex jest czyms brudnym,zlym. Masakra. Kup mu ksiazke,wydal ja jakis zakonnik...na temat sexu i religii, wlasnie u tej kumpeli widzialam i przejrzalam, bylam w szoku ze ksiadz moze tak madrze pisac o sexie! Tlumaczy wlasnie takim "dziwnym" katolikom jaki sex jest wspanialy....nie pamietam tytulu

Gość juz mnie to męczy
Postaram się znaleźć tą książkę ale nie wiem czy to przyniesie jakiś skutek bo mój chłopak powiedział że preferuje seks tylko z księdzem. Co o tym myślicie? Bo ja już nic nie rozumiem