Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an_gie

Jak mozna rozszyfrowac czy facetowi nie chodzi o wiecej?

Polecane posty

Gość an_gie

Mam kolege w pracy, z ktorym rozmawia mi sie swietniem wiec zaczelismy razem chodzic ma kawe do 'kantyny'. Ale on mi wyglada na lovelaska...Swidruje mnie wzrokiem! Ale moze to jego sposob bycia...Mam wrazenie ze woli by koledzy z tego samego budynku nie widzieli nas razem (moze oni wiedza wiecej, ja jestem stosunkowo nowa w tej firmie). No i nie wspomnial ani razu o zonie (wiem ze ma). Lubie go i nie chcialabym zeby w tej kawie byly jakies podteksty. Moze przesadzam, sama nie wiem - dlatego pytam o zdanie osob trzecich. Z gory dzieki za odzew...

Gość Cosmopolitan girl
Mam podobny problem,ciagle nie moge rozszyfrowac mojego kolegi,tez sie zastanawiam czy nie jest po prostu lovelasem,odezwiesz sie jeszcze tak po 21?? Bo musze teraz cos porobic

Gość Lilly Evangeline*
jak żonaty co co się głowisz czy to jest kawa z podtekstem czy nie. Najlepiej chodź do tej kantyny z wolnym kolegą :)

Gość an_gie
no niestety, nie mozna ot tak wybrac kogo sie lubi prawda? ja chcialabym po prostu miec fajnego kumpla, ktory moze tez i sobie miec zonem bo ja mam partnera! Ja od niego nic wiecej nie chce! Tylko sie boje ze on chce....To sie chyba znowu sprowadza do kwestii czy kobieta i mezczyzna moga byc po prostu przyjaciolmi.

Gość c rtr
hm.. moga, ale nie wtedy gdy ktos w takiej parce czuje pociag seksualny do drugiej osoby :P a z tego co piszesz to on chyba czuje :P

Gość an_gie
tyle ze istnienie tego pociagu nie jet dla mnie takie oczywiste...bo bialo-czarnych oznak nie ma...chyba.

Gość an_gie
jakie moga byc zakamuflowane objawy pociagu seksualnego do drugiej osoby? po czym sie to u licha poznaje?!

od niewinnej kawki wlasnie sie zaczyna... jest to ktos z kim lubisz prozmawiac z kim swietnie sie rozumiesz komu ufasz... i z czaem przylapujesz sie na tym ze ciagle o nim myslisz a potem niewadomo jak ...ladujecie razem w łóźku

Gość an_gie
nie strasz....moze ja jednak przestane z nim na te kawe chodzic. tylko jak sie wykrecic! powiedziec mu ze mnie jego wzrok peszy? Ech, pal licho te wszystkie damsko-meskie gry

Gość Donnita
unikazj facetow zajetych, taka moja drobna rada