Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksfjisfdhihfe

Ale ludzie są zaślepieni

Polecane posty

Gość ksfjisfdhihfe

http://demotywatory.pl/1981195/Nazwij-ja-blachara-tapeciara#comments przeczytajcie sobie komentarze, po prostu padłam (ale powstałam :P). Czy może dla was ta kobieta na podstawie zdjęcia jest również bezwartościowa i niewarta podrywu :P ? nie chodzi czy się niewiadomo jak podoba, ale o obiektywizm :D Fotoszopka zostawcie w spokoju bo w tym democie nie ot o chodzi

Gość ksfjisfdhihfe
No dokładnie (to jest foto reklamowe jakiejś firmy z kosmetykami tak autor pisał), a wszyscy prawie piszą że jest ich niewarta i się oburzają co to robi na głównej Klapki na oczach

Gość no przeciez ze nei mozna
przeciez to normalna modelka, i podpis pod zdjeciem ma 100% racji! jak sie zazdrosci to kazda glupote mozna wymyslic byle tylko polepszyc sobie samopoczucie, zenada :O

Gość kapsk_o
ci co tak mowia sa niedowartosciowani i zazdroszcza chyba?! nie wiem..mimo ze ja tak nie wygladam do pieknosci duzo mi brajkuje nie wysilam sie na bog wie jakie chamskie odzywi podoba mi sie i tyle :P

Gość ksfjisfdhihfe
Ale ja nie rozumiem jak można mieć pod nosem potwierdzenie prawdziwości podpisu i dalej się upierać że to bzdura i na tę kobietę nigdy by nie spojrzeli Czy faceci tak ciężko przyjmują do wiadomości że mogą się komuś ładnemu nie spodobać?

Gość Sami są pasztetami
to się bulwersują :P

Gość Antybristler ale tutaj
chodzi ogólnie o wszystkie kobiety .

Gość Kultura mam na drugie
ja nie uznaje jej za 8 cud świata, ale demota rozumiem i uważam że jest bardzo dobry, a komentarze są żałosne Małe, zakompleksione gnojki na dodatek po prostu głupie i bojące się spojrzeć prawdzie w oczy

Gość Kultura mam na drugie
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Skąd wiesz czy jest próżna itd? Bo jest modelką i prezentuje makijaż w reklamie? Kurwa następny

Gość Marcinn_
To nie jest do końca tak. Ja na przykład nie lubie dziewczyn co robią z siebie modelki na codzień i mam do tego prawo tak jak np. sporo dziewczyn nie lubi mięśniaków. Zarówno takie dziewczyny jak i mięśniacy uważani są za pustych i bezwartościowych, stereotypowo, ale trzeba też przyznać, że większość taka poprostu jest i skądś to się bierze. A ta dziewczyna ze zdjęcia akurat nie jest problemem, to poprostu modelka, która gdzieś tam wystąpiła, może być nawet brzydka, ale photoshop zrobił cudo. Dlatego komentarze do takiego zdjęcia rzeczywiście są grubą przesadą, ale na ogół tam jest inne zdjęcie, po którym odrazu widać, że dziewczyna jest nic nie warta.