Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derek223

Kocham dwie kobiety

Polecane posty

Gość derek223

Żonę i kochankę. Z żoną znam się od liceum, to jest trudna miłość, pełna kompromisów, wyrzeczeń. Czasem nie wiem kim jestem, po co żyję. Nie ma chemii, takiej niesamowitej. Jesteśmy podobni z wychowania. Natomiast kochanka to miłość pełna. Pamiętam każdy dotyk, spojrzenie, czułość. Niesamowite pokrewieństwo dusz, a zupełne inne wychowanie, pochodzenie społeczne. Niesamowite przyciąganie, nie możemy się od siebie odkleić.Kocham żonę ale czasem myślę że mogłoby jej nie być, byłoby łatwiej.

Gość kapsk_o
Kużwa..jak ci zle to odejdz a dzieci macie? to po chooj sie z nia wiazales prawdziwe uczucie przetrwa te wyrzeczenia w imie przyjemnosci jakie wynikaja ze zwiazku w doopach sie wam facetom przewraca

Gość Justyna9999
Po co się wiązałeś?? było się nie żenić było by łatwiej i był byś z kim byś chciał. I nie okłamuj jej tylko powiedz o kochance i po kłopocie

Gość derek223
Teraz nie mogę, małżeństwo zobowiązuje, mamy dzieci, haruję jak wół. I czuję się spuszczony w sraczu z którego już nie wyjdę

Gość derek223
honor mi nie pozwala zostawic ją i dzieci, nie mogę

Gość Justyna9999
honor??? a lepiej jest kłamać? mówić że ją kochasz, przytulać, a wychodzić z domu i iść do tamtej??

Gość kapsk_o
honor? jakos ci nie przeszkadzal ja zdradzac..facet przemyl jeszcze raz co tak naprawde jest dla ciebie wazne i rob to co ci serce mowi

Gość Justyna9999
szkoda mi twojej żony

Gość derek223
Dzieci mnie znienawidzą, nigdy ich nie skrzywdzę. tu nawet nie chodzi o żonę czy kochankę, ja czuję że żyję nie tak jak chciałem, że zabłądziłem. To nie jest moje życie. Kochanka nie nalega, nie zalezy jej na tym żebym odszedł. Też ma swoje życie, jest niezalezną kobietą. Chce mieszkać sama.

Gość Justyna9999
to po co zaczynałeś z kochanką???

Gość derek223
To była miłość od pierwszej chwili, poraziło mnie jak ją zobaczyłem pierwszy raz. To było moje szczęście największe w życiu.

Gość oooooooooooooooooo
derek, tym, że tkwisz w tym małżeństwie krzywdzisz wszystkich- siebie, żonę , kochankę . Kiedyś możesz żałować takiej decyzji, bo zabierasz szansę wszystkim na prawdziwe uczucie i szczęśliwy związek, a zwłaszcza swojej żonie. Ona też zasługuje na to żeby mieć kogoś kto by ją tak kochał jak Ty kochankę- zabierasz jej to! Na początku na pewno by cierpiała, bo dzieci, bo rodzina itd. , ale jakby spotkała odpowiedniego faceta to jeszcze by ci podziękowała :)

Gość Justyna9999
Słuchaj miłość od pierwszego wejrzenia?? to chyba było porządanie

Gość derek223
Jakie pożądanie, kochałbym ją bez piersi, bez rąk, bez nóg

Gość oooooooooooooooooo
widzisz Ty masz dzieci- rodzinę, a czy Twoja kochanka ma??? Może ona też zasługuje, żeby mieć rodzinę? Jeśli podjąłeś decyzję, że nie zostawisz żony (bo dzieci zawsze będą Twoje) to zerwij całkowicie kontakt z kochanką, daj jej szansę , żeby ułożyła sobie życie.

Gość kochanka twoim szczęściem
i to największym a dzieci już nie???? zostaw żonę, niech znajdzie kogoś kto ją pokocha