Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszej opinii

Najlepszy wiek na stracenie dziewictwa?

Polecane posty

Dla kobiet i mężczyzn :P ja jestem za tym żeby czekać do ślubu...hmm z szacunku do siebie ale kazdy ma swoje zdanie. Co sadzicie o 15/16 latkach ktore juz to robią? Jak dla mnie to za wczesnie, minimum 18 lat..

Gość no przeciez ze nei mozna
XX ale minal wiec stracilas/es swoja szanse

Gość aquarius
Znam 15 latki, które mogłby z powodzeniem zaczynać uprawiać sex z drugiej strony zmnam 22 latki, które nie mają pojęcia jak się zabezpieczać i jakie są negatywne skutki współżycia. Moim zdaniem UNO Od 15 lat, pod warunkiem, że taka osoba też ma świadomość tego, co robi. Jednak każdy inaczej dojrzewa, nie którzy nawet nie chcą nawet...

To nie zależy od wieku, tylko od tego, czy jesteś wystarczjąco dojrzała psychicznie, by to zrobić.

ja mysle ze minimum 17 lat...czekanie do slubu to głupota ze hej,ale temat nie o tym...ja mysle ze najlepszy wiek to taki kiedy sie spotka odpowiedniego partnera(a jak sie go spotkało za młodosci wczesnej to zaczekac do tej 17-nastki)

Gość zdecydowanie 18

Gość Kultura mam na drugie
Skoro nie ma 100% zabezpieczenia (różne dziwne historie się zdarzają) to wg mnie wtedy gdy w razie czego ktoś potrafi ponieść odpowiedzialność za swoje postępowanie Zdarzają sie takie i 18 i starsza, ale wg mnie 18 wzwyż to najlpeszy wiek, wtedy się jest juz świadomym (znaczy większość ludzi)

fioletowy motyl- moze i głupota ale ja jestem katoliczka dlatego to dla mnie wazne... inaczej moglabym to zrobic nawet w wieku 14 lat, ale sie szanuje mimo ze okazji mialam pelno ;-) i do tej pory nie narzekam na powodzenie, mam 18 lat. Tylko gorzej jak spotka sie takiego co juz to ma za soba a Cie nie chce bos dziewica:P

Gość czarnynicktezmam
zależy od osoby, bo każda w innym wieku jest dojrzała i od partnera, jaka relacja łaćzy parę. Mysle ze 21 lat to dobry wiek. Uważam ze nieletni nie powinni uprawiać sex

Gość Monique2222
najlepszy wiek to od 16 do 19 lat moim skromnym zdaniem

nie ma czegoś takiego jak najlepszy wiek... to głupota wymyślona przez dzieci. współżycie powinno się zaczynać wtedy kiedy jest się gotowym ponieść konsekwencje tego i ma się odpowiedniego partnera a nie robi się to z byle kim

Gość Monique2222
głupio mówisz leviatan. To co jak ktoś ma 13 lat i jego zdaniem jest gotowy to powinien rozpocząć? a jak ktoś nie czuje się gotowy ma czekać do 40 stki? ja w wieku 18 lat nie czułam się w pełni gotowa ,a to zrobiłam i nie żałuje bo jakbym sie ciagle bała to byłabym dziewicą do nie wiem kiedy. na wszystko jest w zyciu czas i pora chyba ,że kogoś seks wogóle nie pociaga to jest inna sprawa, albo np ma jakieś urazy psychiczne z przeszłości