Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o !

cholera jasna.

Polecane posty

Gość o !

Nikt mi nie chce odpowiedzieć... :( Tyle teraz się mówi o tym - dzieci rodzą dzieci, małolaty sie puszczają itp. itd, a jak ja chce się dowiedzieć o " odpowiedni czas na seks" i w ogóle o wszystkim na ten temat to nic tylko podszywające się chamskie odpowiedzi...

Chcesz się dowiedzieć kiedy jest odpowiedni czas na seks?? najodpowiedniejszy będzie wtedy jak będziesz w stanie utrzymać ewentualne dziecko które może powstać z tego seksu. Stwierdzam ,że masz niewiele lat?? Musisz poznać dobrze chłopaka z którym masz to zrobić. No i oczywiści najpiękniejsze to będzie jak będziecie się kochać jak dla mnie to 18+

Gość o !
w listopadzie bede miała 18 lat, z chłopcem jestem już rok czasu... nie chodzi mi o zaczęcie współżycia ale o dni płodne i nie płodne.. boję się antykoncepcji hormonalnej... i strasznie biorę wszystko do głowy ... czy prezerwatywy są dobre... ?

Gość emilka18884
prezerwatywy są dobre. najlepiej idz do ginekologa i porozmawiaj z nim o antykoncepcji.

o !- ja na Twoim miejscu nie brała bym jeszcze hormonów osobiście uważam ,że to za wcześnie. Najlepiej by było gdybyś udała się do ginekologa i z nim porozmawiała o najlepszej dla Ciebie antykoncepcji. Nie wyliczysz dokładnie dni płodnych i niepłodnych gdyż teraz rzadko która kobieta ma regularnie to wszystko. Kup prezerwatywy dobrej firmy i ewentualnie dołączcie do tego stosunek przerywany i będziesz w 100% pewna :)

Gość o !
tak własnie planowałam... kupić durexy i żeby chłopak nie kończył we mnie... myślisz, że wystarczy ? że powinnam czuć się spokojnie ? bo mi to chyba "siadło na banie" to szaleństwo dookoła jak to dzieci rodzą dzieci itp itd..

Gość emilka18884
spokojnie wystarczy nie masz się o co martwic:)

Gość ojej11
"spokojnie wystarczy nie masz się o co martwic" no nie wiem... :) Prezerwatywa raczej nie nalezy do najbezpieczniejszych środków. Najlepsza rada?! Do lekarza!!!!!! Ginekolog na pewno doradzi Ci najlepiej. Tylko mi nie mów, że się wsydzisz czy coś takiego... jak się czaczyna współżycie, trzeba byc odpowiedzialnym.

Gość o super wiecie co
ja poszlam do lekarza to doradzil mi tabletki;/ zajebista rada nie ma co ;/ teraz już odkładam na rok i zastanawiam sie nad zabezpieczeniem i tak naprawde pozostaja globulki i prezerwatywa... wiec wiadomo jak pojdzie co jej doradzi.. tabsy, plaster, albo krazek ;/ hormony.. nic innego ;/

Gość tajasne
jesli chce PEWNĄ metodę antykoncepcji to co sie dziwisz ze doradzi jej hormony?... oczywiscie moze ją przeszkolic z metod naturalnych, ale potem dziewczyna bedzie musiala to robic sama i moze byc różnie. jak nie chcesz hormonów to prezerwatywa. i recepta na pigułke "po" pod ręka na wszelki wypadek.

Gość skoro konczysz dopiero 18 lat
to ja polecam ci dobre gumki + globulka.. mozesz dodatkowo stosunek przerywany i nei masz cie czego obawiac, metoda dobra dla kogos kto nei wspolzyje tak czesto.. lepiej sie jeszcze nei truj hormonami, a podejrzewam ze skoro dopiero zaczynasz przygode z seksem nei bedzie on tak częsty.