Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza najlepsza

Czy jestem najlepsza ze swojego rodzenstwa!!!

Polecane posty

Gość lepsza najlepsza

Jeden z moich braci ma technikum a drugi zawodowke, moje siostry tak samo[jedna ukonczyla szkola zawodowa, druga szkole pomaturalna]. Ja jestem najlepsza, wlasnie koncze juz czwarty a za rok piaty kierunek i bede studiowa jeszcze jeden. Ukonczylam miedzy innymi filologia angielska, filologie polska, socjologie, awf a teraz studiuje filmoznawstwo i matematyke, gdy ukoncze te kierunki zaczne studiowac ekonomie. Moje rodzenstwo cale zycie bedzie klepalo biede a ja osiagne sukces. Bardzo im wspolczuje.

Gość /psełdo/
obsrałaś sobie już kolana???

Gość kapsk_o
ja rownież wspolczuje...ale tobie dewoto:O

Gość lepsza najlepsza
Niby czego mozna mi wspolczuc, wyksztalcenia, dzieki ktoremu bede miala pieniadze? ja juz dobrze zarabiam, pracuje w firmie w ktorej placa mi 4 tysiace na miesiac+dorabiam na tlumaczeniu ksiazek, i udzielam korkow z matmy, angielskiego a takze polskiego.

Gość a ja zarabiam
5 tys na rękę, w pracy jestem 40 godzin w tygodniu, przy czym pracuję może z 15 :p

Gość kapsk_o
ha ha ha powazbie sie pytasz? to ze masz wyksztalcenie ok fajnie dasz sobie rade ale jak mozesz byc tak nastawiona w stosunku do rodziny i to najblizszej? znam multum osob ktore po zawodowce rowiez duzo zarabiaja i maja zajebiste zycie otworz oczy i zacznij myslec nie tylko o sobie jaka to jestes super !!

Gość jakaśtakaswoja
Chyba w Polsce nie mieszkasz... Od kiedy to wykształcenie=kasa? :p

Może i masz najlepsze wykształcenie,ale Bóg niestety poskąpił ci rozumu,skromności i pokory:-( Wykształcenie nie świadczy o człowieku,rodzeństwo widocznie ma inne wartości od Ciebie.Ci chodzi wyłącznie o pieniądze...współczuje takiej siostry.

Gość lepsza najlepsza
Od zawsze tak bylo ze ludzie wyksztalceni byli uwazani za lepszych bo ukonczyli studia, sa magistrami i ciezko pracowali na te tytuly. Moje rodzenstwo niestety nigdy nie posmakuje smaku lepszego zycia, ja jestem najstarsza z rodzenstwa.