Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 33 on 17

Mam problem z rodzina swojego faceta!!!

Polecane posty

Gość ja 33 on 17

Oni mnie nie akceptuja, za kazdym razem gdy przychodze do nich na obiad to albo matka, albo wujek, albo kuzyn z kuzynka albo dziadkowie mojego chlopaka wypominaja mi ile ja mam lat. Ja tego juz dluzej nie zniose. To na swoj wiek dojrzaly facet, mimo ze jest tyle mlodszy ode mnie. On wychowywal sie bez ojca w toksycznej rodzinie, bylam u tych ludzi i jakos nie potrafili mnie przyjac, matka i jego dziadkowie olewali mnie a jego wujek i kuzyn odnosili sie do mnie jak do dziwki. Juz nie wspominajac jego kuzynke ktora patrzyla na mnie z pogarda.

Gość Justyna9999
zrozum ich . chcą dla niego dobrze.

Gość smerfiatka 25
popieram! prowo to jest

taka rodzina, wspólczuje, oni nikogo nie zaakcpetuja, starsza czy mlodsza, zawsze ebdzie cos nie tak, wiec sie nie martw

Nie dziwię się że ci wypominają wiek , on jest gówniarzem a ty dla niego jesteś za stara

Gość ja 33 on 17
A co w tym takiego dziwnego? ze ja wiaze sie z facetem ktory jest tylko troche ode mnie mlodszy? ale za to jest bardzo odpowiedzialny, dobrze nam sie uklada, nawet czasami u mnie pomieszkuje co jego rodzince sie nie podoba.

Gość bele de jour
16 lat to dla ciebie troche??:O

Gość prowokacja.... albo jesteś
pedofilką. On jest 16 lat młodszy.

No TROCHE mlodszy ;) Gratuluję pomysłu-a jesli tak jest w rzeczywistosci to współczuję glupoty..Jak dziecko 17-nsto letnie moze byc odpowiedzialne? ....No ok mam siostre ma 15 lat tak? Tez jak na swoj wiek jest odpowiedzialna ,rozsadna...Ale w stosunku do swoich "dziecinnych" spraw typu nauka,jakies fajne podjscie do zycia...Ale nie widze jej w zwiazku z facetem starszym o 15 lat.To jest nie logiczne,nie realne.Lecz sie kobieto.

Gość ja 33 on 17
To wbrew pozorom nie jest tak wiele, zwlaszcza w takiej sytuacji. On zachowuje sie jak dorosly i powazny mezczyzna, jest dla mnie dobry, czuly, kochajacy , przy nim czuje sie bezpieczna.

Może się zachowuje ale to gówniarz , a ty jesteś dorosłą kobietą i umawiasz się z dzieckiem

Gość ale nudne prowo
Ja nie moge,czy 90% trolowych prowokacji jest o tym że starsa kobieta sie wiąże z nastolatkiem:)?

Gość bele de jour
co jest z tobą nie tak?? rowiesnicy cie nie chca?? a moze masz jakis kompleks?? A wogole to prowo

Gość ja 33 on 17
Przeciez ten mezczyzna od wrzesnia wprowadza sie do mnie. To najlepiej swiadczy o jego dojrzalosci, mimo ze jego rodzinka ciagle robi mu z tego powody problemy. Czuje sie przy nim dobrze, za kazdym razem kiedy sie kochamy czuje sie przy nim jak prawdziwa kobieta.

Od września to się szkoła zaczyna ,nie zapomnij go tam wysłać,. Nie dziwię się że w jego domu wypominali ci jego wiek , i ciesz się że ci tam wpuścili bo ja na miejscu jego matki to bym cię nie wpuściła., prowokacja nie wierzę że dorosła kobieta idzie do łóżka z gówniarzem 17 letnim, chore

Gość ja 33 on 17
eva1977 gdybys poznala takiego faceta, ktory jest dla Ciebie czuly, delikatny jest przeciwienstwem twojego bylego meza to zrozumialabys ze warto sie z takim czlowiekiem zwiazac, on jest wartosciowym mezczyzna nie jakims tam smarkatym nastolatkiem.

Gość radoslaw22.0000000
ja 33 on 17 a jesli mozna wiedziec to gdzie go poznałaś ? podobaja mi sie kobiety w Twoim wieku

Gość ja 33 on 17
Wolalam uniknac tego pytania ale dobrze, powiem wam. Jestem nauczycielka w szkole w ktorej on sie uczy, jestem jego wychowawczynia i od poczatku bylismy sobie bliscy i sie dobrze rozumielismy.

Gość ja 33 on 17
Wlasnie tak robie, mowie nawet swojemu facetowi by sie nie przejmowal rodzina, ze ich zdanie tutaj nie jest najwazniejsze ale widze ze on sie tym przejmuje.

Gość lulcia piękna
Nie prowokuj, bo pewnie filmów się naoglądałaś, albo masz schizy. Gdybyś była nauczycielką, to juz byś nie pracowała, bo to wykroczenie, powinnas to wiedzieć.

Gość lulcia piękna
poza tym- etyka zawodu nauczyciela- mówi ci to coś?

Gość luizjana taka sobie
Jak tam? usypiasz dziecko? czy bajeczkę opowiadasz na dobranoc temu" mężczyźnie"? Pośmiałam się jak mało kiedy!

Gość ciekawaaaaa
jak problem z rodzina? zniknął nagle? No chyba masz czas opisać, przecież nauczyciela sa teraz na wakacjach.

Gość ciekawaaaaa
Od kiedy 17-latek to facet? Co za stek bzdur.

Gość rozumiem cie 33latko :)
ze 17latek moze byc dojrzaly. ja mialam 21 lat jak zaczelam chodzic z 17latkiem. teraz jestesmy ponad dwa lata i na prawde jest cudownie. na poczatku mowilam znajomym ile on ma lat, ale pozniej dla spokoju mowilam, ze rowiesnik, bo i tak nikt nie wierzyl. nie jestem typem osoby, ktora bedzie wklejala foto na kafe zeby to udowodnic. dodam, ze moj poprzedni chlopak mial 27 lat. Dlatego ja wierze Ci, ze on moze byc dojrzaly. Ty mozesz byc atrakcyjna 33 latka - czasami wygladaja w tym wieku dziewczyny lepiej niz jakies 25latki. Ale myslalas o tym jak on bedzie mial 30 a Ty 46 ...? Jestes bardzo odwazna, ja strasznie dlugo walczylam, zeby nie rozpoczynac zwiazku z kilka lat mlodszym, ale uczucie bylo silniejsze