Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ zajrzyjcie

CZY MOŻE TAK BYĆ?????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość PROSZĘ zajrzyjcie

Czy może tak być, że dziewczyna która kiedyś była dosyć pewna siebie, doceniała swój dobry charakter, uważała się za dosyć ładną, ale była zarazem bardzo skromna, nie zauważała swoich kompleksów, po prostu o nich nie myślała, czuła się dobrze w swoim ciele, po związku z toksycznym facetem, który w każdej kłótni mówił jej, że nie jest ani ładna, ani pociągająca, że ma "krzywą mordę", że żaden facet jej nigdy nie zechce.... czy może taki ktoś później odbudować w sobie poczucie wartości jakie miał kiedyś? Kiedyś byłam taka szczęśliwa z życia, z wyglądu, z charakteru, ze wszystkiego.... Czy toksyczny partner może tak zaburzyć wszystko w głowie, że teraz nie umiem nawet na siebie patrzeć? W lustrze widzę brzydką twarz, brzydkie ciało, brzydkie włosy, dłonie, paznokcie, stopy.... no wszystko! Jak wyjść z czegoś takiego? Nie umiem się uśmiechnąć:( Nie umiem normalnie żyć, moje życie to jeden wielki kompleks:( Czy to przez niego tak się stało, czy ja sama taka się stałam?:(

Gość takie zwiazki sa dlatego
najgorsze bo kazda kobieta po toksycznym zwiazku czuje sie tak samo jak Ty teraz