Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yeah00

mój chłopak..

Polecane posty

jest 'wyznawcą' JP, HWDP (nienawidzi policji) . Specjalnie mi to nigdy nie przeszkadzało , w pełni to akceptowałam. Ostatnio zaczęło mnie to irytować. W sumie Rafał nie mówi dużo o tym : w moim towarzystwie jest miły , czuły i kochany . Gdy pytam, dlaczego tak bardzo nienawidzi policji , podaje mi bezsensowne przykłady. Ostatnio nawet się pokłóciliśmy o to. Wykrzyczałam mu że on naprawdę tak nie myśli, tylko chce się dostosować do kumpli i że to strasznie dziecinne. Kompletnie nie rozumiem jego poglądów.

Gość Justyna9999
może po prostu nie zaczynaj tego tematu, po co się kłocić

Gość don note worrry
Twój chłopak to jakiś gówniarz? Znajdz kogoś na poziomie. Nawet jak się Policji nie llubi to każdy wie, ze bez Policji by było przejebane...

nie chcę nikogo innego, ja tylko chcę mu uświadomić że takie bycie "JP" jest gówno warte ;/

Gość MisiaaaXxx
Twój chłopak zachowuje się bardzo dziecinnie... Spróbuj z nim o tym porozmawiać, przedstaw odpowiednie argumenty... A może zacznij sobie szukać kogoś innego ? ;)

Gość jak mój....
a powodów też raczej nie ma żadnych. A jak go okradną napadną czy coś to on twierdzi, że załatwi to z kolegami. No debil.

Gość eyyy15
daj se spokój , znajdź sobie kogoś normalnego, który umie uzasadniać swoje poglądy za pomocą argumentów ----------------- chcesz dorobić do kieszonkowego? zobacz http://tnij.org/imperium_reklamy