Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrgregergrge

w kazdym mezczyznie widze złego czlowieka-co mam zrobic? złe doswiadczenia

Polecane posty

Gość ghrgregergrge

pierwszy wykorzystwał mnie finansowo drugi zdradzał , oszukiwał, pił , awanturował sie, szantazował samobojstwem jak chciałam odejsc, przesladował ojciec-alkoholik dziadek-alkoholik, cham, nie szanujacy rodziny pseudokatolik zadnej szczesliwej pary poza para znajomych sa razem zaledwie 3 lata;/ i jak ja mam zaufac?

Gość życie to nie bajka to walka
wiesz po twoich doświadczeniach jedynym dobrym rozwiązaniem było by udać się do jkiegoś psychologa bo niestety takie doświadczenia zostawiają jakieś urazy i zamiast zacząć zdrowy związek w przyszłości będziesz się bała i nienawidziła facetów

Gość ghrgregergrge
wiem ze sa dobrzy mezczyzni ale ja na nich nie trafiam;/ ojciec poza tym ze był alkoholkiem to jeszcze olał swoje dzieci i nie chciał nawet alimentów płacic po prostu straciłam wiare w mezczyzn

Gość kafeteriuszka wędrowniczka
Witaj w klubie :O ] Jednak ja swoich doświadczeń nawet nie będę wypisywać, bo ta lista nie miałaby końca :O

moja lista też była by olbrzymia teraz popadam ze skrajności w skrajnośc i tak szczeże to nie potrafie być z kimś ale wkońcu trzeba się przełamywać małymi kroczkami

Gość ghrgregergrge
ale jak wybrac dobrze?? jak zaufac??

Gość ghrgregergrge
:(?

Gość ghrgregergrge
?

niestety to nie jest łatwe ja też ufać nie potrafię ale małymi kroczkami trzeba bo bez tego nie ma związku, trzeba się przemuc wiadomo życie to ryzyko jak nie zaryzykujesz to się nie przekonasz ale wszystkich też do jednego wora nie można wrzucać bo nie każdy facet jest taki

Gość ghrgregergrge
czemu? jesli trafie na dobrego człowieka to z nim bede i nie puszcze go;) bede dobra partnerka wiec czemu nie?

Gość ghrgregergrge
no i co mysle ze kazda ma taka mysl zakorzeniona nie jestesmy kretynkami przeciez i czujnosc jest potrzebna

Gość gjkgyghghfgdffdfr
czasem trzeba bardziej czuć sercem niż włańczać za każdym razem czerwoną lmpke i myśleć kiedy i ten mnie oszuka itp to trochę chore myślenie

Gość bo_ja_to_wiem
ahh te zdrady :/ mnie oszukiwal pierwszy chlopak z jakim mialam przyjemnosc wkraczac w etap zwiazkow i latami wychodzilam z chorobliwych podejrzen do wszystkich moich nastepnych facetow. sadzilam ze kazdy chce zdradzic i kazdy oklamuje. Teraz jestem z facetem ktory wiem ze nie zdradza zadnych kobiet bo taka ma zasade i mam co do niego pewnosc a tez czasem potrafie wpasc w szal zazdrosci z byle powodu...wyzwiska, wrzaski itp...to juz z ciebie nie wyjdzie..

Gość bo_ja_to_wiem
to bylo do autorki czy do mojej wypowiedzi ( bo jest powyzej)

Gość ghrgregergrge
niby jak?gorsze czyny pojawiaja sie dopiero jak zwiazek sie rozkreci, na pocztaku kazdy udaje i jest idealnie

Gość ghrgregergrge
pewnie po plamach w zebach heh a tak powaznie?

udawanie a kłamanie w ważnych kwestach to co innego. Każdy chce zaimponować i czasami dochodzi do małych kłamstewek. Ale kłamać już w związku nie można, czy to facet czy kobieta. ghrgregergrge Ponoć każdy idealny związek zaczyna się kłamstwem ale też i kończy nim ;)