Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybka87

Jak zdominować faceta w łużku

Polecane posty

Mam wspaniałego faceta ,potrafi być dominujacy ale wczoraj przyznał się ze marzy zebym to ja go zdominowala.Za tydzien mamy rocznice chce zrobic mu niespodzianke.... wiem ze kreca go stopy probowalismy pising bo jego to tez kreci a ja nie mam nic przeciwko , nie lubi miec zwiazanych rak bo uwielbia mnie dotykach wszedzie najczesciej po piersiach jak sie nim zajmuje,,, pytanie jak mam mozna zdominowac faceta by byl wniebowziety hehehe

Gość do rybki
Jeśli on jest fetyszystą stóp to ty możesz siedzieć sobie na fotelu on leży obok, uczyń z niego podnóżek ale najpierw załóż na stopy sexowne szpile mogą być sandałki niech je liże a potem bose stopy, jeśli jesteś lekka możesz go podeptać boso lub w szpilkach jak jesteś filigranowa a on odważny, możesz tymi stopami w butach zabawiać się jego penisem oraz footjob do wytrysku, niech zliże swoją spermę z twoich stóp a także facesitting niech liże cipkę a ty popuszczaj powoli w jego usta. I jak scenariusz?

Gość polehka
zayeb mu z piachy w brode (nie w nos bo kurevsko boli) potem go zwiaz, doprowadz go na skraj szczytowania ustami a potem ujezdzaj dziko :classic_cool:

Gość polehka
a jak nie lubie to wlansie lepiej, jak sie poczuje tak zdominowany, ze nie bierzesz jego przeciwskazac do siebie to moze namysli sie nastepnym razem dwa razy ;) :P

"nie lubi miec zwiazanych rak bo uwielbia mnie dotykach" Zwiąż mu ręce. Chodzi o to, że to Ty o wszystkim decydujesz. Może Cię dotknąć tylko wtedy gdy Ty na to pozwolisz. To ma być dla niego rodzaj nagrody.

Co do stop to robilismy juz tak ze mialam na sobie ponczoszki i doprowadzilam go stopami do orgazmu, z tym nie ma problemu , probowallismy pisinng 2 razy wiem ze cholernie go to kreci i to bedzie wprowadzone tej niespodzianki:) niestety nie jestem filigranowa,mysle ze spermy swojej nie bedzie chcial zlizac ale wkoncu to ja mam prawo glosu nie on wiec przemysle to:) to z puszczaniem powoli spodobalo mi sie:) mklara masz racje dobry pomysl tu nie liczy sie czy chce miec zwiazane czy nie wkoncu to ja mam dominowac:) dzieki ,, moze cos jeszcze????

Gość do rybki
więc przydeptywanie obcasikiem ale nie chodzenie po nim możesz stosować, no w końcu to on ma być uległy, no możesz dodać policzkowanie jeszcze lizanie kakaowego oczka, możesz go trochę pogryźć po penisie ale musisz wyczuć granice :-)

Gość skakankaaa
a co to jest łużko ?

zwykle przejezyczenie łóżko -lepiej:) kazdy popelnia bledy ja tez:P Wlasnie moze bez tego kopania bo dzieci planujemy:) opaseczki tez nie lubi , bo uwielbia na mnie patrzec ALE to bedzie moj scenariusz wiec nie bede pytac o zdanie ro rybki podoba mi sie to co piszesz ...:)

Każ mu zlizać swoją spermę :) to Ty decydujesz ;) nic mu się nie stanie, nie zatruje się ;) każ mu zrobić minetkę, ale nie pozwól mu się samemu dotykać. I wytrysk dopiero jak Ty mu na to pozwolisz.

Gość do rybki
fetyszystę stóp najlepiej zdominować stopami no i bucikami na wysokim obcasie od lizania całowania poprzez bycie podnóżkiem czy jeśli ważysz zbyt dużo to nie tyle deptania obiema stópkami co przydeptywania jedną stópką także samym obcasikiem np po klacie czy pośladkach no a piss to już czy cały strumień lecz powoli i nich ci liże kwiatuszka

A jak już będziecie mieć te bachory to wtedy go będziesz po jajach kopała ?? Hahahahaha.

Gość guguikhgfgthjmnbv
Kobieto!!! Strzel sobie 2 piwka spojrz mu prosto w oczy i do dzieła!!!Wez jego reke i zacznij nią dotykac siebie, uzywaj jej jak zabawki, która cie dotyka, piesci. Niech on nic nie mów, zażycz sobie minetkę. Niech liże Ci piersi potem powiedz:wejdz we mnie TERAZ. Podczas pchnięc piesc sobie lechtaczkę niech sie tym podnieca

Gość do rybki
mam nadzieję, że pomogłem :-)

oo a tu mnie zaskoczyles ze ty facet jestes, myslalam ze doradza mi kobieta,dzieki to jeszcze lepiej bo wkoncu sam wiesz co facet lubi naj bardziej...:) tak pomogles:P kawer dobre pytanie , ale mysle ze nie i wtedy nie chciala bym kopac go tam , i w ogole nigdzie zeby nie bylo nie jasnosci:) juz mam plan super dziekuje wam , chociaz mozecie pisac jeszcze:):P

Gość do rybki
pamiętaj rybko że o ile facet może znieść różne tortury penisa o tyle jądra zostaw w spokoju bo możesz trwale go uszkodzić lub nawet krwotok wywołać a penis regeneruje się dobrze więc trzeba tylko uważać aby nie ciągnąć go w dół podczas erekcji natomiast można stanąć nawet na penisie spoczywającym na brzuszku faceta i nic się nie stanie oczywiście boso ;-)