Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasiedzialaaaaa

czy to moga byc skutki braku ruchu i spedzania wiekszej czesci dnia przy kompie

Polecane posty

Gość zasiedzialaaaaa

-szybko sie mecze -dzis jechalam pol godziny autobusem i po wyjsciu z niego bylam taka jakas przymulona szlam przez chwile na takich jakby sztywnych nogach -zrobily mi sie jakies zmiany na sciegnach dloni czuje bol i mam przykurcze- jestem juz w trakcie diagnozowania u lekarza -ciagle strzekaja mi jakies kosci a to w kolanie a to w barku -jak ruszam glowa to czuje takie strzelanie w tym miejscu gdzie szyja laczy sie z czaszka -bola mnie place u nog bo jak siedze przy kompie to czesto mam tak dziwnie opata noge jakbym sie wspinala na palcach

biegaj silownia, rowerek, basen, aerobik, spacerki. porzuc cafe i zacznij sie trioche ruszac bo przytyjesz

Gość zasiedzialaaaaa
aha i mam tez cos takiego dziwnego takie uczucie w biodrze moze w pachwinie. np wczoraj przymierzalam buty w sklepie i jak siedzialam na takiej dosc niskiej pufie lekko sie schylilam i podnioslam noge zeby zalozyc tego buta to poczulam taki jakby skurcz jakby mi mialo zaraz biodro przeskoczyc czy cos takiego trudno to opisac . mialam juz to wczesniej

Gość o zesz.........
nie wmawiaj sobie

Gość zasiedzialaaaaa
czego mam sobie nie wmawiac?