Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona zbysia;)

do mam po porodach

Polecane posty

Gość do żony zbysia;)
Ja nic nie czułam. Chociaż miałam nacinane krocze lecz rodziłam przez cesarskie cięcie. W sumie to tylko w szpitalu te szwy na małej mnie trochę szczypały jak wchodziłam na łóżko a, potem już ich nie czułam.

Gość Falconet
a ile czasu jesteś po porodzie? moja żona też przez jakiś czas czuła dyskomfort w niektórych pozycjach, których po prostu unikaliśmy ... trwało to dosyć długo (kilkanaście miesięcy) była nawet u ginekologa, który powiedział, że to efekt szwów tych co się same wchłaniają i że z czasem wszystko powinno wrócić do normy jak ciało nabierze elastyczności i rzeczywiście tak się stało teraz jest wszystko ok jeśli masz wątpliwości (obawy) to idź do ginekologa niech to zobaczy, bo może się rozrastają zwłóknienia, które Ci będą bardziej przeszkadzać

Gość i właśnie dlatego ja miałam
cesarkę na życzenie minęły już 4 lata , jestem zadowolona i nic mi nie dolega.

Gość Marko Von Nogaj
poza blizną na podbrzuszu po cesarce

ja rodziłam prawie 2,5roku temu. lekarz twierdzi ze to normalne po porodzie sn i może kiedyś ustąpi. po porodzie mam dość dużo komplikacji. czasami myślę że to kara za to że urodziłam w tak młodym wieku:-(

Gość ewabem
zmień lekarza i idź do innego bo to nie jest normalne, że 2,5 roku po porodzie dalej odczuwasz bliznę ja po porodzie czułam chyba z rok ale za każdym razem było coraz lepiej teraz po 8 latach tylko jak bardzo długo figlujemy to od czasu do czasu czuję gdzie miałam nacięcie

chyba naprawdę muszę zmienic lekarza. trochę mnie denerwuje że możemy kochac się tylko klasycznie bo inaczej nie daje rady

Gość MagdaSweet
ja też miałam cesarke na życzenie, pół roku temu. dziewczyny dobrze, że Was tu dorwałam, bo akurat pokrewny temat założyłam. odwiedzicie ten wątek, proszę o rady!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4560259