Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ała i bum

Ała to mnie boli, ale czy to na pewno to co myślę?

Polecane posty

Gość Ała i bum

Właśnie rośnie mi ząb mądrości, i nie wiem czy to z tego powodu boli mnie połowa szczęki, policzek i szyja w okolicach węzłów chłonnych. Co o tym myślicie?

Gość fasfasf
tak to od tego, idź do dentysty, mi ząb wyżynał się przez parę miesięcy, a chirurg dentysta usunie Ci go jesli np masz za mało miejsca w szczęce i przez wyrosnięcie zęba madrosci mogłyby Ci się poskrzywiać zęby

Gość Ała i bum
Ile kosztuje usunięcie tego zęba? Tzn nie jestem pewna, ale chyba rosną mi dwa po tej samej stronie, ale nie dam rady sprawdzić językiem, bo boli. Po lewej stronie wyrosły mi normalnie bez żadnych problemów...

Gość Ała i bum
z tego co wiem to zęby mądrości rosną w okolicach 17-25 lat

Gość fasfasf
idź do dentysty, on da Ci skierowanie(ja chyba usuwałam na NFZ), ale moze w twoim przypadku nei będzie to konieczne, to zależy ile masz miejsca w szczęce

Gość Ała i bum
Raczej będzie to konieczne, bo te zęby krzywo rosną i górny mi się wrzyna w policzek. Zresztą dolny chyba też. Cięzko mi powiedzieć, bo boli cała prawa strona...

Gość kiniax
ja mam 20 lat i jeszcze nie mam.

Gość Ała i bum
ja mam 22 lata i mi cholery zaczęły rosnąć :O U niektórych zęby mądrości w ogóle się nie ujawniają.

Gość Ała i bum
Kurcze, jak mi będzie usuwać 2 zęby za jednym zamachem to będzie hardcore :(

Gość Ała i bum
Moje koleżanki ostatnio mówiły, że wszystko czuły nawet ze znieczuleniem 😭

Gość fasfast
ja miałam właśnie usuwane za jednym razem zęby po obu stronach, a zabieg wspominam miło;)lekarz był dowcipny i żartował sobie, że jestem jak szczupak, bo w buzi plątał mi jakieś żyłki jak zszywał ranę, oczywiscie wszystko pod znieczuleniem i nie trwa to wcale długo, a im dłużej Cię boli tym idź szybciej, bo pewnie ząb nie moze się całkowicie wyrżnąć, bo brak mu miejsca

Gość Ała i bum
Boli mnie już 3 dni, więc chyba jeszcze nie tak długo. Na wizytę będę mogła się umówić dopiero na poniedziałek. Będę musiała to jakoś przecierpieć 😭