Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guess_who

czym karmić szczeniaka boksera?

Polecane posty

jw. interesuje mnie raczej domowa kuchnia, wolę aby karma była dodatkiem. Maluch ma 6 tygodni:)

Gość desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa
ugotuj ryz , do tego marchew pokrojona w kostke i jakies mieso ( mi task weterynarz kazal robic dla mojego bokserka)

Gość desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i kupilam u weterynarza taka odzywke co sie lyzeczke tego proszku dodaje do posilku psu.. rosnie jak na drozdzach :) odolnie robie mu ryz z warzywami i miesem :) lubi to jesc

Gość najdziwniejszy....
moze to sproszkowane drozdze

to mu daję, ale chcę to jakoś urozmaicić. makaron, ryż wiem. nie wiem co innego mogę dać?

Gość Kleofas N.
Jak to czym karmic szczeniaka boksera? Tym samym co kazdego bachora. Na orzyklad tym czym karmilabys dzieciaka biegacza.

Gość najdziwniejszy....
dieta BARF :D

Wydaje mi się, że szczeniaka boksera można karmić po prostu tym czym szczeniaka każdej innej rasy. Ja mam małego pieska rasy jamnik i jemu podaję karmę Acana. Na krakvet.pl zobacz sobie, jakie maja rodzaje karm tej marki, jest ich tam dużo więc myślę, że spokojnie wybierzesz coś odpowiedniego dla swojego psiaka:).

Naprawdę wydaje mi się, że szczeniaczka należy karmić odpowiednią do jego wieku/ masy karmą. Najlepiej jest o to zapytać specjalistę - hodowcę, weterynarza. Możesz sobie też poszukać coś w necie. ja osobiście mogę polecić na przykład tę: http://tnij.org/k1ng

Gość dfdfdf
....... karmienie psa makaronem, matko boska... chcesz ,zeby Ci krotko pozyl? Kasza i ryz jeszcze ok, chociaz ryż to bardziej na rozwolnienie jest.. psu się daje karme najlepiej, moj ma 15 lat i smiga jak szczeniak, a drugi w tym samym wieku ,co wlasnie dostawal takie "ludzkie jedzenie" to juz ledwo ciągnie..

bokser ci śmiga 15 lat??? no no ... z opisu rasy : "Długość życia u tej rasy to przeciętnie 11 lat." ja swojego karmilam kasza/kluchy/ryz z dodatkiem mięsa gotowanego/mortadeli/pasztetu (jak najmniej przypraw a najlepiej wcale) i ew. warzyw, chociaz moja po marchewce np. dalej ... niż widziała miala tez okres uwielbienia dla bialego sera, zjadała 2 kostki dziennie jak juz wyrosla, to przeszła częściwo na kulki, ale raz dziennie gotowane dostawała dożyła starości we względnym zdrowiu, jako że boksery ogólnie sa psinami chorowitymi

Gość swiecienasz
wiesz najlepiej moim zdaniem jest karmić psa odpowiednią dla niego karmą, jeśli nie wiesz, co będzie dla niego dobre to myślę, że powinien ci pomóc artykuł o żywieniu naszych ulubieńców, który możesz znaleźć na stronie sklepu e-karma.

Gość Monx
Siemka, ja swojego boksera karmie Arionem. Pies jest w dobrej formie, smakuje mu, ma odpowiednie substancje odżywcze. Jestem bardzo zadowolony z niej i z pewnością mogę ją polecić każdemu. Jeżeli ktoś był by zainteresowany to zapraszam na stronę z której ja zamawiam maja dobre ceny i w dodatku posiadam kupon rabatowy, którym się podzielę, myśle że każdy znajdzie coś dla swojego pupila. Kupon można wykorzystać do końca Czerwca. Strona: http://www.najlepszekarmy.pl/88-karma-arion Rabat: Po przejściu do koszyka w okienku kod, należy tylko wpisać ARION-RABAT