Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech pocieszcie mnie jakoś

Sama jak palec.....

Polecane posty

Rodzice pracują... tata w innym mieście,mama w moim ale co z tego skoro idzie na rano,wraca wieczorem a ja siedze sama.. siostra na wakacjach a ja całe siedze w domu:( nie ma sie do kogo odezwać,juz mam dosyć... za to po wakacjach bedzie takie zatrzęsienie że nie będę w stanie myśleć;) co byście zrobili na moim miejscu? Od razu zaznaczam,że znajomi w rozjazdach (jeszcze) a ja wakacje mam do dupy.

Gość kroliiiczamama
a masz niedaleko jakies kapielisko/morze/jezioro? jak tak to chodz codziennie i sie opalaj :P jak masz psa - na spacery do lasu. a jak nie masz, to pozycz, na pewno sasiad/babcia/wujek beda ci wdzieczni :D albo praca? chociaz juz koniec wakacji, to ciezko bedzie ;)

kroliiiczamama- super pomysły,gdybym mieszkała kolo morza czy jeziora to byłabym przeszczesliwa ;) a mieszkam w malej dziurze,nic tu nie ma dlatego siedze w domu, z kolei sasiedzi raczej zwierzat nie posiadaja,mieszkam na osiedlu gdzie jest malo rodzin,wiecej starszych:P rodzina w swiecie... prawie cala wybyła za granice..

nikt nie jest w takiej sytuacji?:-o

Gość zwyklyfacet
załozyłem podobny topic :D tylko ,ze ja jestem samotny w sprawach miłosnych .. 3maj sie ; *

noo i juz Cie nie ma:p