Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jestes carrie?

Polecane posty

Dobra robaczki, ja spierdalam w podskokach do lozka, musze zregenerowac siły, ażeby oświcie wstać i od nowa stawać się gwiazdą kafełe. :classic_cool:

Husky, przecież to ja zapodałam jego video na forume, nie pamiętasz? Chyba że kochałaś się w nim już wcześniej?:classic_cool: Bo ja muszę się przyznać, że tak😭 ale dopiero teraz mu to wyznałam a on nie odpowiada. 😭 Chyba go zatkauo... Jak kilka miesięcy temu z nim pisałam i tylko pytałam się go o jego zainteresowania muzyczne to sobie z nim popisałam, ochhh, byłam wtedy w siódmym niebie😭 A o czym z nim rozmawiasz, zdradzisz? 🌼 Carrie i tak trzymaj, ja zaraz uczynię to samo, nie chcę być gorsza:classic_cool: 🖐️ że też mi przyszedł do łba taki głupi pomysł, żeby uwalniać się od kafełe, przecież to mój drugi dom😭 ❤️

napisauam mu, że jest fajny i on to potwierdzil. tyle hehe. wielbicielka ty lepiej się zdemaskuj nam tutaj, powietz kim jestes, bo jestes tutaj od 2 lat, a nick wielbicielka masz od niedawna :classic_cool:

Gość Ana.belll
to jest ta,ktora poznaje faceta po zrobieniu loda

Ueeee, to ja myślałam, że jakieś nowe romanse nam się tu szykuje a Ty mu napisałaś tylko, że fajny jest? No niby prawde...:O ale trzeba było jakoś to pociągnąć, no wiesz...:classic_cool: Co ja Tzi będę mówić, sama wiesz najlepiej:D A wiesz , że on lubi Marilyne Mansone?😭:classic_cool: Nie zdemaskuję się😭 Nie ma czego demskować , bo ja i tak przez te 2 lata nabiłam tysiące postów na... oranżu:O😭 wiesz, podszywanie wchodzi w krew:O i jest bardziej zajmujące niż udawanie Wielkiej Gwiazdy Kafe, przynajmniej dla mnie😴 Czarne nicki szybko mi się nudzą, chociaż na tym pewnie zabalujeme trochę dłużej, he he :classic_cool:🖐️

Gość Luntek Star
i tak jestem gayem, na nic wasze szlochy :O...:(🖐️

no więcej mu pisałam. z 5 linijek aż.. ale mniej więcej w skrócie to to, ze jest fajny :D

Gość Ana.belll
a co w nim fajnego?

piguły jakos nie lubie.. dziewczyna nie potrafi się pomalować. na ognisku miala nie tylko powieki ale i łuk brwiowy wymalowany na niebieskio :D wielbicielka, wiesz skąd on jesT?

Gość Ana.belll
to to jest pedalek czy lesba? czy poprostu "TO"?

Yeaaaah, jestem suczą, bejbeee... mów mi tak Husky, mów:classic_cool::D Też nie lubię Piguły. Raz, że nie potrafi się malować, dwa, że jest brzydka jak notz, w związku z czym źle komponuje się z naszym pięknym Luntusiem 😭 (no chyba że on chciał taki kontrast stworzyć wybierając ją sobie na kumpelę, na zasadzie : zbyt piękny Luntek i tak brzydka Piguła, że aż oczy bolą:classic_cool:) a trzy ona nawet się wysłowić nie potarfi! I gdzie ona do Luntka, no gdzie?! To my powinnyśmy być na jej miejscu, zdecydowanie😭 Piękne, młode, mądre i bogate:classic_cool:🖐️ Nie pamiętam skąd on jest... chyba z Sopotu, ale nie jestem pewna 😭 Muszę się podpytać go. W każdym razie i tak mieszka za daleko ode mnie. Chociaż... czego nie robi się dla miłości... ja mogłabym i przenieść się na drugi koniec Polski dla niego😭🖐️ Husky, co byś powiedziaua na trójkącik? Luntek i MY?:classic_cool:🖐️ On na pewno by się ucieszył:D

wchodze w to! ale luntek poki tzo leje na mnie cepuym motzem! :(

ale luntek ceni bycie sobą! nie widze się w image metalowca :(

Masz ratzję. Powinien nas zaakceptować takimi, jakimi jesteśmy naprawdę. :) I na pewno któregoś pięknego dnia tak się stanie, zobaczysz😭 A w jakim image'u się widzisz?😭 Mnie miłość do Luntka uszczęśliwia i tyle Ci powiem❤️ Gdyby nas pokochał, chodziłabym naćpana szczęściem😭 Chcę tego😭

ja widze sie w image wypindrzonej i zrobionej do cna laski na jakims luksusowym jachcie, na ktory zarobił mąż :classic_cool: