Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werfgvcds

Pytanie dotyczące propozycji jaką złożył mi pracodawca.

Polecane posty

Gość werfgvcds

Obecnie odbywam praktyki, które do tej pory polegały na przeredagowywaniu pewnych tekstów. Moje zadanie polegało na tym, aby napisać je "od nowa" zachowując jednak ich główny sens i całość informacji. Wczoraj dostała propozycję aby zamiast tego zając się pisaniem własnych artykułów (a inspirację do tego zadania miałam znaleźć w podsyłanych artykułach niepolskojęzycznych, które podsyłałby mi pracodawca). Na początku ucieszyłam się z tej propozycji jednak teraz.. nie wiem jak to odebrać - czy jako wyraz zadowolenia z mojej dotychczasowej pracy i otwarcie furtki do większego wykazania swoich umiejętności, czy też jako fakt, że z dotychczasowych zadań wywiązuje się w sposób..dość średni. Jak myślicie? Wczoraj byłam szczęśliwa, dziś straciłam całą pewność siebie :( Proszę o jakieś opinie.

Gość kroliiiczamama
przeciez pisanie wlasnych tekstow to trudniejsze zadanie od przepisywania gotowych w inny sposob :P ciesz sie!

Gość zakalec
moze chce sprawdzic jak sobei radzisz z jezykami, zadanie w zasadzie to samo przeciez

Gość Kleofas N.
POwiedzmy sobie szczerze, zaproponowano Ci prace w portalu SFORA?

Gość werfgvcds
Kultura - niestety, moje kompleksy są co najmniej niezłe :( To takie żałosne..grrrrr

Gość werfgvcds
Nie, nie to nie "Sfora".

Gość zakalec
a ty ironio rozrozniasz pisanie artykulow od pisania artykulow _w oparciu o inne artykuly_ w obcym jezyku?

Gość toniejabyłamewą
weź się w garść laska! Pracodawca jest z ciebie zadowolony i chce wykorzystać to bardziej wymagających zadań ;)