Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na której randce seks?

na której randce seks?

Polecane posty

umówiłam się z zajebiście przystojnym facetem na randkę.na którym spotkaniu zgodzic się na seks?

Na randce żadnej.Proponuje ci dopiero wtedy gdy juz z nim bedziesz.SZanuj sie dziewczyno

Gość total protection
zlezy jak sie randka potoczy, u mnie prawie doszlo do seksu juz na pierwszej, a na drugiej juz sie bzykalismy.

Gość total protection
mialam wtedy 23 lata byl on moim drugim facetem i juz 4 lata minelo od tego czasu i nadal jestesmy razem

Ja tam uwazam ze jak sie dziewczyny lubia puszczac, i zadaja pytania na kafe "na ktorej randce pozwolic na seks?" no to mysle ze na pierwszej bo - po co czekac, skoro i tak wiadomo ze oto chodzi zeby sie puscic?

ja mam 17 już nie jestem dziewicą.poradźcie na której randce zgodzic się na seks żeby nie pomyślał że jestm łatwa?

Gość może być na pierwszej
Jeżeli nie jest pokroju Hepta lub oskarthc, tylko jest normalny, to nie widzę przeszkód, aby uprawiać seks na pierwszej randce. Może być jednak tak, że to on będzie mieć opory. Jednak dla Ciebie nie powineń mieć znaczenia numer randki. Życie jest jedno i trzeba czerpać radość z życia, a nie zamartwiać się wszystkim. Ja osobiście nigdy bym nie pomyślał o dziewczynie, że z tego powodu jest łątwa, puszczalska, czy się nie szanuje. Tak myślą tylko te zacofane mohery.

Gość mikołaJ123
jeśli laska bzyka się na pierwszej randce i na kafe zadaje durne pytania, to z pewnością jest łatwa, puszczalska i się nie szanuje (no i słusznie - za co by się miała zdzira szanować???)

Gość tu izaczek_ona
Ja dałam dupy już na pierwszej randce. To było jeszcze przed drugą wojną światową. Teraz mam 84 lata, ale na samą myśl o tym smyram paluszkami moją pisie.