Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najedzona zyciem...

Najedzona życiem...

Polecane posty

Gość najedzona zyciem...

Mam 22 l. Nie mam pracy- żyję na utrzymaniu męża, mam 2 dzieci i czuję, że zmarnowałam życie. Piję 3 piwo i nawet nie mam towarzystwa, może ktoś się dołączy i pocieszy mnie, bo załapałam dziś mega doła,że moje życie jest do bani..... Ps. To nie patologia- zaznaczam, tylko mega dół...!

W jakim wieku sa te dzieci? I czemu zycie przegrane niby? W tym wieku to jeszcze mozna duzo zdzialac w sumie.

Gość Ania aa aa
ja piję trzecie

Ja mam 27 lat, a dopiero zaczynam zyc wiec nie narzekaj :)

Gość mały odkrywca
Ty: 22 lata... mąż... dwójka dzieci... szok Ja: 22 lata... bez faceta, bez dzieci, bez pracy z licencjatem beznadziejnego kierunku chciałabyś byc na moim miejscu?

jesli zyjecie godnie to sie ciesz,bo to nie trwa wieki dzieci pójdą do przedszkola i sie zacznie harówka do emerytury;d

Czizas kurwa ja pierdole :D Narzekacie bo wydaje sie wam ze macie problemy, a mozecie jeszcze swoje zycie pozmieniac po sto razy! Tylko zamiast katowac sie mysleniem ze sie nie uda, ze nie ma jak, trzeba wstac, i cos zrobic! Tyle! Cala filozofia!

Gość najedzona zyciem...
Doszlam do wniosku ogolnie dzis, ze nic nie znacze dla swiata i to dlatego ten topic, nie znacie mnie i nie wiecie jak zyje, szukam tylko kogos z kim da sie pogadac, tak ogolnie, o zyciu... co mogo by w nim byc, a co nie jest.....

na pewno duzo znaczysz dla dzieci. ale stawiając sie w Twojej sytuacji - wspolczuje. tylko, ze ja jestem anty dzieci, tymbardziej w takim wieku.

Gość mały odkrywca
Luiza 23 też bym się chyba nie zamieniła:D

każdy wie ze zycie jest banalne,trzeba sie ogarnać i zadac sobie pytanie..co lubie w zyciu robic,a potem zacznij to robic

No to masz toc o moj kolega. Gada o tym jak kiedys bylo fajnie, albo jak bylo by fajnie gdyby bylo inaczej, gdyby robil to, to i tamto, ale nie moze, i w ogole czasy inne a kiedys bylo tak fajnie. Jak by ktos go przybil do ziemi i mu zabronil cos robic w tym kierunku...

Gość najedzona zyciem...
Z caloksztaltu czuje,ze dla nich nic nie znacze, moze dla dzieci cos,a partner? Jestem dzis przybita i jakos mi ciezko, nie ma mnie kto przytulic....