Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka szklanka pur blanka

ile za godzine za wykoszenie kosą dużej trawy?

Polecane posty

przyszedł pan wykosic mi chaberdzie przed plotem ,sporo tego jest ,moj ex maz-daun nie umie trzymac kosy w reku tylko w galotach(taki wieczny trzepak)wiec musialam wynajac pana ,teraz nie wiem ile wypada mu zaplacic :)

ile za wykoszenie trawy ? czy to sie liczy za godzine czy od metrazu!!1

Gość nie chcę się wymądrzać
ale ja zapytałabym o to tego pana z kosą

Gość wymarzona
pytalam wlasnie meza i mowi ze 50zl od ara.

aha ,ciezko mi stwierdzic ile tej powierzchni na oko jest ale mysle ze spokojnie bedzie ar jak nie wiecej ..no i tez powiedzial ze 50 jest ok ,a pytalam dlatego ze chcialam miec rozeznanie ile za takie pace sie placi i zeby mnie gosc nie oskubal ,ostatnio mialam takiego co nic nie robil tylko pil kawe i palil papierosy a kase bral ,a ten widze ze bardziej robotny :)

prace nie pace ,wymarzona to spytaj jeszcze meza jaka kosiarke poleca ,musze kupic jakas spalinowa konkretna bo mam elektryczna taka maciupenka szajs straszny i moge sobie nią kosic ale wlosy lonowe

Gość wymarzona
najlepsza jest kosa spalinowa,ale to dla osob ktore naprawde umia sie nia poslugiwac,jesli to ma byc dla Ciebie to ku spalinowke,ale czy to elektryczna czy palinowa to nie mozesz dopuscic zeby trawa tak wysoko urosla. Ja tez mam ogrod i kosiarkr elektryczna ale kosimy przynajmniej raz w miesiacu. Powodzenia.

na ogrodzie to ja trawe kosze kosiarka elektryczna a le to co za ogrodzeniem bylo koszone traktorem bo sasiad przy okazji swojego koszenia zajechal na moja czesc,a ze mam ex dauna w domu to nakopal dziur na tej czesci i traktor juz nie wjedzie ,trawa urosla a daun nie wie jak sie kose trzyma to wynajelam sobie pana