Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różooowa ;d

Biustonoosz. ? ;d

Polecane posty

Gość Różooowa ;d

Hej ; ) mam takie pytaie jaki to rozmiar stanika 34/75 . ? i jaki jest najwiekszy rozmiar z Miseczek A . ?

Gość gamoniek taki jeden
34 to obwód 75 tez obwód :P chińskie badziewia mają właśnie tak opisane biustonosze

34 to obwód w oznaczeniu brytyjskim, 75 w oznaczeniu europejskim. Oznacza tyle samo. Że aby pasował, powinnaś mieć ponad 80cm pod biustem. Miski nie ma, bo stanik pewnie jest chiński, jak już ktoś wcześniej napisał. I po co Ci największy rozmiar z miseczek A? U każdego producenta będzie inaczej, jeden może zrobić do 80A, drugi do 90, a trzeci wcale może nie mieć A przy żadnym obwodzie. Jeżeli ubzdurałaś sobie, że masz A, tylko takie duże, to błagam Cię zmierz się :O Wcale nie masz A. Wiesz, że miseczki w 75A i 70B lub C będą miały prawie taką samą wielkość? Tylko 70B będzie na szczuplejszą osobę. 70A będzie na kogoś, kto ma ponad 75cm pod biustem i 82-83 cm w biuście a 90A na kogoś, kto ma około setkę pod biustem (mierzone bardzo ciasno, więc luźno ponad sektę) i 102-103 cm w biuście. Naprawdę wątpię, czy takie biusty istnieją. Więc zmierz się, bo niszczysz tylko swoje piersi.

Gość heheh tu temat roku
jak nie ma oznaczenia miseczek a tylko obwody czyli te 34/75 to kicha takiego badziewia nie kupuj

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie

Gość cycki pomocy ratunku
wiem ,że podbijam ale jak to jest z tymi producentami czemu np 34G truly you, M&S jest dobre a we frei to juz 2 rozm za mało np w takim rio , w polskich to juz całkiem loteria raz to 75 G leży idealnie a raz nawet 75I jest małe , czy poda ktoś kolejność wilekości miseczek u producentów albo jakies porównanie zrobi??

Gość 4g64h7765
niestety, to tak jak z ciuchami - w2 jednej firmie moge nosic 38,w drugiej 42. Staniki robi sie z roznych materialow, dlatego trzeba zanizac obwod, miski w brytyjczykach maja inna rozmiarowke i sa bodajze w calach? nie jestem pewna,ale w kazdym badz razie, dopoki kobiety sadza ze jedyne sluszne wielkie to 75C, to po co producenci maja sie starac w wiekszych literkach,a o ujednoliceniu rozmiarowki to juz nie wspomne... A tak w ogole o pamietak,ze sa rozne biusty, ja np z panache nic nie moge znalezc,a z freyi i owszem, wiec jakby ktores z nich porzucilo swoja rozmiarowke,to ja nie mialabym w czym chodzic :)