Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka :))

Pytanie do mężczyzn i nie tylko. - uroda

Polecane posty

Czy uroda lalki podoba się mężczyznom?? Bo mam taką urodę... lekko okrągłą buzię, zgrabny nosek, średnie oczy, średnie usta, wszystko takie delikatne i proporcjonalne. Na pewno mnie to bardziej odmładza niż postarza.

są gusta i guściki ;p Myślę , że fajnie miec taką urodę ;) Sweet ;) pozdrawiam no i lekko zazdroszczę ;)

Gość Monique2222
jeśli masz typ urody np Lily cole czy Davon aoki albo Izabella Miko bo one mają typową urodę lalek to nie podoba mi się taka uroda mimo ,że facetem nie jestem :P ale za ładne to nie wszyscy ich uważają , oj nie...

Dziękuję :) ale chciałabym się trochę postarzyć.. makijażem :D sa jakieś triki na to?

Gość Monique2222
są np mocny makijaż oczu. ale po co masz się postarzać? młody wygląd to akurat zaleta

One mają bardziej okrągłą twarz ja aż takiej nie posiadam...

Gość Monique2222
poza tym najlepiej jakbyś wstawiła fotkę bo ogolnie uroda lalki nie kojarzy mi się z pięknościami ,ale może Ty wyglądasz inaczej jak te dziewczyny. nie wiem bez zdjęcia nie ocenie

Nie. Oczy maja byc duze, wyraziste i blyskac tajemniczym spojrzeniem, z funkcja spojrzenia "cielaczkowego" i umiejetnoscia zrobienia "szczeniaczka". Nosek ma byc zadarty, ale nie przesadnie. Usta wyraziste, wargi delikatne, ale nie typu Jolie. ... tak wiec nie pasujesz, do widzenia.

Gość zle mowicie
Miko nie ma urody lalki. Jak za gruba na twarzy. ma za małe oczy. Za ostre rysy twarzy. uroda lalki to wielkie ładne oczy, i twarz dziecka. Twarz musi miec coś niewinnego, delikatnego. Mało jest takich osób. A co dopiero kobiet.

Gość zle mowicie
uorde lalki..moze nie do konca lalki..ale ma coś z dziewczynki..to Winona Ryder..mały nosek, ładne duze oczy i dziecieca twarz. Miko przy niej to dorosła kobieta ze swoim typem urody. twarz lalki...ma Alizee..ale tez nie dokonca...bo wygląda na tyle lat ile ma. Ona to raczej typ lolityy francuzi..uwielbiają lolity. taki zboczony naród.