Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspana krolewna

PROBLEM ZE WSPOLLOKATORKA

Polecane posty

Gość zaspana krolewna

Od marca tego roku wprowadzila sie do mnie kolezanka a od czerwca zaczal problem. Obie pracujemy i wracamy wieczorem do domu. Z tym ze z nia zaczal wracac od jakiegos czasu jej chlopak i zostaje na noc. Rozumiem zeby przychodzil 2 razy w tygodniu ale on jest prawie codziennie. Znowu sie dzis nie wyspalam bo musialam wysluchiwac ich jekow mimo ze zwracalam im uwage. Mialam teraz miesiac wolnego i nie bylo mnie w mieszkaniu to widze ze ona jeszcze czesciej go przyprowadza. W czerwcu tez z nia rozmawialam to powiedziala ze ok, ze sie postara by byli ciszej. Dzis mam zamiar z nia znowu porozmawiac i chyba zagroze jej ze jak to sie powtorzy to bedzie musiala sie wyprowadzic. Bo naprawde ja nie mam zamiaru mieszkac z jej chlopakiem, ktory czuje sie coraz swobodniej nie u siebie. A wy co o tym myslicie, jak teraz zareagowac?

Gość tak tak tak :)
podziekować jej

Gość zaspana krolewna
podziekowac to ona mi powinna

Gość zaspana krolewna
on nie bedzie sie dokladal bo mieszka i tak z rodzicami a poza tym ja nie chce by on tu mieszkal, nie mam zamiaru mieszkac z obcym facetem

Gość dokladnie tak bym zrobila
podziekowac jej i jej kochasiowi. dodatkowa osoba to dodatkowe koszty. skoro mieszkanie jest twoje dlaczego masz czuc sie w nim obco i wysluchiwac rzeczy, na ktore nie masz ochoty. ja bym jej natychmiast podziekowala.

Gość wsdjwdnejd
kurde, ja bede szukac mieszkania niedlugo, 2 pokojowego, potem chce wlasnie poszukac wspollokatorki... mam nadzieje ze ona nie bedzie miala nic przeciwko przyprowadzaniu mojego chlopaka :)

skoro mieszkanie jest twoje, to każ się jej wyprowadzic i tyle, co innego odiwedziny, nawet codzienne, a co innego odwiedziny z nocowaniem i noclegiem

Gość zaspana krolewna
ja nie mam nic przeciwko przyprowadzaniu chlopaka. mam za to wiele przeciwko halasom w nocu, ogladaniu go rozneglizowanego nad ranem oraz tego ze jest tu juz prawie codziennie. To nie jest tak ze on mi jako jej chlopak przeszkadza, mi przeszkadza to ze ona zaczyna z nim mieszkac tak jakby u siebie

Julia daj se na luz... Wysluchiwanie jekow i stekow za sciana nie ma nic wspolnego z zazdroscia. Puknij sie w czolko!!!

Gość zaspana krolewna
mialam dopisac w pierwszym poscie juz ze MAM FACETA i zadna zazdrosci mnie nie zzera. Ja tez czesto ze swoim sie widuje ale noce spedzamy przewaznie u niego gdyz mieszka sam.

Gość wsdjwdnejd
a czy gdyby przychodzil w weekendy i zostawal na noc z piatku na sobote, z soboty na niedziele? ale np co drugi, bo przyjmijmy ze ja bym robila tak u niego w mieszkaniu, co myslisz? bo ja mam taki plan :)

twoje mieszkanie, twoje zasady, jakbyś chciała to byś wynajęła parze, a nie dziewczynie, nie dziwię ci się, co innego koleżanka, którą znam i lubię, co innego jej chłopak, którego niekoniecznie muszę lubić, to nie w porządku, jak ona się zachowuje, zwłaszcza, że jej zwracałaś uwagę

Gość zaspana krolewna
co drugi weekend to ok, mi by to nie przeszkadzalo, bo sama na weekendy jestem u swojego. Kiedys na studiach mieszkalam z dziewczyna ktorej chlopak mial zjazdy w weekendy i nocowal wtedy u nas. Mi to nie przeszkadzalo, ale oni tez nie odstawiali zadnych orgii w nocy a on staral sie byc ubrany jak chodzil po mieszkaniu:P

Gość zaspana krolewna
dokladnie o to chodzi ze nie chce konca naszej przyjazni ale sama juz nie wiem jak sie zachowac. Ogolnie mieszka nam sie naprawde dobrze a raczej mieszkalo. Chce jej powiedziec by ograniczyla jego wizyty bo i tak wiem ze caly lipiec on tu mieszkal ale ja juz wrocilam i mam tego dosc. Jesli nie dostosuje sie to powiem jej ze ma sie wyprowadzic i bedzie to pewnie koniec naszej znajomosci

pewnei koniec znajomości, ale to będzie wina twojej koleżanki, trzeba się dostosować do kogoś, a nie oczekiwać, że ktoś się dostosuje do nas, zwłaszcza, że ty jestes właścicielką mieszkania, z taką polityką, to ona niegdzie dłużej nei zagrzeje miejsca, bo nikt się nie zgodzi wynajmować mieszkania 1 osobie, a mieć 2 na głowie

pewnei koniec znajomości, ale to będzie wina twojej koleżanki, trzeba się dostosować do kogoś, a nie oczekiwać, że ktoś się dostosuje do nas, zwłaszcza, że ty jestes właścicielką mieszkania, z taką polityką, to ona niegdzie dłużej nei zagrzeje miejsca, bo nikt się nie zgodzi wynajmować mieszkania 1 osobie, a mieć 2 na głowie