Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulka))

zmiana smoczka

Polecane posty

Gość agulka))

moj synek ma 4,5 miesiaca. od 4 tyg zycia karmie go butelka. uzywam butelek tommee tippee i do tej pory nie zmienialam mu smoczka w butli caly czas uzywam 1. ostatnio zaczal sie krecic przy jedzeniu nie dojadac. mysle ze juz najwyzsza pora zmienic mu smoczek tylko nie wiem czy na 2 czy 3. czy ktos z was uzywa tommee tippee? mozze ktos mi doradzi ktory smoczek lepiej wybrac. pozdrawiam

Gość Mamiiii
powinnas zmienic na inny z wiekszym przeplywem u mnie tez bylo krecenie sie i placz jak mial smoczek z mniejszym numerem

Gość Mamiiii
na 2 potem na 3 3 moze miec za duzy przeplyw dla niego ja uzywalam avent najpier 1,2,3,4 po kolei

Gość witkititki
ja uzywam Lovi- gdy skonczyla trzy miesiace kupilam smoczek do butelki 3+. a druga butelke mam na picie to nie zmienilam jest smoczek taki jaki byl no bo wiadomo ze herbatka przelatuje szybciej wiec by sie mogla udlawic

Gość agulka))
zastanawiam sie nad smoczkiem nr 2, tez czytalam o wieloprzeplywowym ze jest dobry. czy ktos uzywa tommee tippee?

Ja używałam TT. Po 3 m-cu życia synka założyliśmy 2, a po 6 m-cu 3. Kupiłam nawet smoczek do kaszek z trójkątnym otworkiem ( też powyżej 6 m-ca) ale mój synek nawet nie chciał słyszeć o piciu kaszki z butelki.