Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlkaWxxx

Problem z weselem..:(

Polecane posty

Gość OlkaWxxx

za blisko 3 tyg.mam pierwsze wesele z moim facetem [jestesmy ze sobą ponad pol roku]. Chodzi o to ze ostatni raz na weselu bylam xx lat temu :( nie wiem jak sie zachowac ,zeby go nie zawiesc ,najgorsze ze nie umiem tych weselnych tancow :(( wiem ze wczesniej mial kobiete ktora zawsze na weselu pieknie wyglądala,swietnie tanczyla ,boje sie co on o mnie pomysli-nie mam kasy na droga sukienke,buty na dodatek to tanczenie ;(, a jeszcze jego rodzina.denerwuje się . Jestem osobą ktora sie prszejmuje najmniejsza porażką .. chce zeby bylo fajnie a z drugiej strony ...

Gość OlkaWxxx
przejmuje*

Gość OlkaWxxx
prosze o rady .niestety teraz musze isc .

Gość napisz w dzilae
eeeeee to juz bylo 💤

nie trzeba byc od razu gwiazda wystarczy byc skromna miłą dziewczyna i to wystarczy

Gość oliwka2000
nie przejmuj się.xDD jak wejdziesz na parkiet to nawet nie zauważysz jak zaczniesz tańczyć.Chyba każdy się tak denerwuję xDDDDDD

Gość OlkaWxxx
moze i bylo ale ja jestemi pisze tu pierwszy raz .. to są moje obawy,ze on mnie porowna z tamtą [ona lepiej tanczyla ,wygladala itd ;/

Gość OlkaWxxx
a ja do weselnego tanca mam dwie lewe nogi te obroty itd to mnie przyprawia o gesia skorke..

Gość OlkaWxxx
boje sie ze moj facet pomysli ze zmarnowalam mu cala impreze bo ze mną sie nie wybawi....;(