Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocygary

ona jara fajki

Polecane posty

Gość nocygary

Nie nawidze jak moja kobieta pali papierosy, obiecała mi, że nie będzie jednak ostatnio przypadkiem znalazłem u niej w kieszeni paczkę papierosów i zapalniczkę - wkurwiłem się ale nic jej jeszcze nie pwoiedziałem., Nie chce by wyszło, ze ją jakoś kontroluje a po prostu zeby sama się wydała, jak to zrobic? jak ją oduczyć palenia?

Gość taka wer.
za dużo wymagasz. jeśli nie pali przy Tobie to już jest ok.. nie wymagaj by w ogóle nie paliła.

Gość nocygary
po prostu mam wrodzony wstręt do tego jak ona pali., Potem mi narzeka - na cere itd., Skoro obiecuje mi, że nie bedzie a ukrywa się z tym przed mną to jest nie w porzadku. Nie chce o to już sprzeczek, a chce załątwić to pokojowo.,

Gość moskala
nie naciskaj jej, nie ma nic bardziej irytującego jak wypominanie. Nie pali przy tobie więc nie jest tak źle. Trudno jest rzucić palenie. Powinieneś jej pomagać i wspierać a nie dobijać

Gość nocygary
To po cholere mówi że nie pali jak pali,. kłamstwo jest najgorsze,. Wiem, że może chce bym sie nie denerwował, ale ja wiem to jeszcze kłamać w oczy...szok.

Gość moskala
rozumem że ci to przeszkadza ale jakby mi facet każdego papierosa wypominał to pewnie powiedziałabym mu dla świętego spokoju że rzucam a paliła jak będę sama. zaskocz ją pozytywnie - zaproponuj pomoc w rzuceniu i inne takie, nie wiem kup jej e-papierosa zamiast prowokować kłótnię. walka z nałogiem jest żmudna

Gość nocygary
masz racje walka z nalogiem jest trudna, idzie osiwieć. Ja nie chce już się o to sprzeczać bo wiem, że do niczego to nie doprowadzi., dlatego na razie milczę, że wiem i jak to dalej rozegrać o tym nie mam pojęcia., Ona wie, ze robi zle a jednak to robi.,

Gość pytająca mamusia
nocygary Nie nawidze jak moja kobieta pali papierosy, obiecała mi, że nie będzie jednak ostatnio przypadkiem znalazłem u niej w kieszeni paczkę papierosów i zapalniczkę - wk**wiłem się ale nic jej jeszcze nie pwoiedziałem., Nie chce by wyszło, ze ją jakoś kontroluje a po prostu zeby sama się wydała, jak to zrobic? jak ją oduczyć palenia? To troche brzmi jak bys chciał wytresowac psa... A kiedy sie poznaliście to ona nie paliła? Jeśli ona z własnej woli nie chce rzucić to albo zaakceptuj to albo poszukacie szczęścia gdzie indziej. Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma sensu sie meczyć, nawet jeśli problemem sa prozaiczne papierosy

założę się, że jakby kobieta napisła, że jej chłopak pali, to odpowiedzi byłyby inne :P każ mu rzucić z paleniem, albo zerwij znim, nie jest ciebie wart :classic_cool: rozumiem cię, że ci to przeszkadza, porozmawiaj z nia, powiedz, że znalazłeś papierosy i czujesz się zraniony, że cię okłamał, pomóż jej rzucić palenie

Gość nocygary
ja ja jej powiem w prost że znalazłem papierosy - to będzie awantura nie z tej ziemi., Zaraz polecą argumenty, że ją szpieguje, kontroluj itd.,A ja po prostu przypadkowo w jej ciuchach do prania znalazłem fajki i zapalniczkę., Wiem, ze pewnie się ogranicza, ale dla mnie słowo to słowo, a nie zabawa w kotka i myszkę jak jakaś 15latka.,