Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość husteczki --------------

mam doła

Polecane posty

popiszę z kimś normalnym, jest ktoś taki tutaj??mam doła.jak się nie wygadam to chyba się zakopie.

ojciec mnie doprowadza do szału, ja wszystko dla niego robię żeby tylko był zadowolony, a tylko z mordą do mnie.wczoraj beczałam cały dzień, wstyd mi że musiała to oglądac moja maleńka córeczka.

levviatan nie stety a meil mi nie działa,

heloł kitty -> a pełny opis widziałaś? ;p husteczki -------------- -> a nie masz jakichkolwiek szans na przeprowadzkę? gdzie jest ojciec dziecka?

tatuś córeczki pracuje, przyjeżdża co 2 tyg, tak mieszkam z ojcem ponieważ po śmierci mamy musiałam się nim zając, bo nikogo więcej nie ma, zawsze było wiadome że idę mieszkać do teściowej ale po śmierci mamy wszystko runęło,

Levviatan z Twojego opisu brakuje mi: - dużego biustu - spokoju i braku nerwowości (ale do przesady też nerwowa nie jestem :P) - dziewictwa ;)

Vitis Veronicae -> bo mam słabość do rudych ;) tylko muszą być naturalne bo jakoś nie lubię jak się kobieta farbuje ;p

dzisiaj rano wszystko tak odwrócił że wyszło że ta cała kłótnia to tylko moja wina, a ja mam dość, przez niego nie mam na nic czasu, życie całkowicie mi zbrzydło, ojciec nawet wyrobił we mnie takie coś, że o niczym innym nie myślę żeby tylko w domu sam nie siedział,to moja podświadomość tak mną kieruje że to jest najważniejsze żeby sam w domu nie siedział, nawet jak miałam ślub to mi popsuł wszystko, zamiast się cieszyć to tylko płakałam, ale to było rok temu.z mężem nigdzie nie jeżdzimy bo nie chce ojca zostawiać, dlaczego moja psychika tak mną rządzi.jutro mąż ma przyjechać z pracy ale go prawie widzieć nie będę bo musi jechać do swojej mamy, bo ma tam bardzo dużo pracy.ehh, juz mam dośc.

husteczki -> weź coś zmień w swoim życiu czyli wyprowadź się od ojca i zajmij się dzieckiem...

heloł -> widzisz bo dla mnie to dziwne jeśli dziewczyna uważa dziewictwo za ciężar i puszcza się z pierwszym lepszym nie mając szacunku do siebie (oczywiście nie mówię że ty tak zrobiłaś) i dlatego ja szukam dziewicy ;p

boję się że rodzeństwo, rodzina zarzuci mi że mnie ojciec nie obchodzi, w sumie siostra też nawet palcem nie kiwnie żeby mi pomóc, przy dziecku jak urodziłam nikt mi nie pomógł, wpadłam w taką depresję poporodową że nie wiem czy jeszcze z niej wyszłam, córka ma 10miesięcy, na samym początku po porodzie nikt mi nie pomógł, dziecko cały czas płakało, miało okropne kolki, jak spałam 30min przez całą noc to była góra, a znów ojciec tak mi wyrobił w psychice że ja nie mam się wyspać bo mam dziecko, teraz ze spaniem jest trochę lepiej ale znów co innego wychodzi, mam 22lata.ale cóż rodzina ma mnie gdzieś, ja muszę za wszystko odpowiadać żeby inni mogli na mnie żerować.

no i co z tego? jak ci zarzucą czemu odchodzisz od ojca to się ich zapytaj gdzie oni byli jak urodziłaś