Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I said

NIE TRAWIĘ PISOWCÓW..!!! SKŁÓCAJĄ NARÓD, WARCHOŁY..!!! PRECZ Z PISEM..!!!!

Polecane posty

Gość ma byc pomnik bo komus sie tak
chce? a ja ( tez obywatel) nie chce,zeby przd palacem prez. staly 2 pomniki, bo to szpecenie stolicy, pomijajac juz nawet wszelka ideologie. I akurat moja racja jest zgodna z zasadami projektowania przestrzennego, ochroną zabytków itd . I CO?!!

tak tak, bo Poniatowski się aż tak bardzo nie wpisał w historię narodu, więc pomnik można zabrać/przesunąć/zburzyć/zjeść. Na to miejsce chcą, aby stanął pomnik upamiętniający "poległych" :D

Gość W.............
Byle do zimy, śnieg wgoni oszołomów

Polegli giną na wojnie a nie jak spada samolot :/ Ci są po prostu tragicznie zmarli.

Gość niebieskooka dziewczyna
i 5 pomników nie wystarczy:o najlepiej to żeby był w każdym mieście. farsa. taka prawda. pośmiewisko na cały świat. PiS nie może pogodzić się, że Jaruś nie wygrał wyborów i pokazuje różki.

Gość a wy tez macie najebane niezle
a ja wam powiem tak. w kazdej partii czy w kazdej grupie społecznej znajda sie ludzie, którzy reprezentują"skrajną skrajnosc". Niektórzy faktycznie mocno przesadzaja, ale czy poprzez ich pryzmat trzeba patrzec na innych? Wy kafeteriusze, moze poza małymi wyjatkami nie wiecie nic o polityce. umiecie pisac zasrane tematy tutaj, a wiadomosci jakie do was docieraja to zaraz robicie z nich halo. nie mowie o temacie teraz, sory. Ale zanim zaczniecie osadzac zapoznajcie sie z ideologia jaka partia reprezentuje, jaki ma program itp. Nie bronie PIS-u ani PO. ale wy nawet nie znacie podstawowych zagadnien i pojec politycznych , a zabieracie głos. Żal pseudowykształceńcy po prywatnych szkółkach, którym wmówiono ze sa cos warci:D

a tam, "polegli" i koniec :D I dlatego należy im się mega pomnik, najlepiej zburzyć Pałać Prezydencki i tam postawić Kościół pod wezwanie Kaczora :D

a ty, podając jako jedyny argument to, że ktoś jest pseudowykształceńcem po prywatnej szkole i nic nie wartym, tylko pokazuje twój poziom dyskusji. Pałuj się. I co ty doradzasz zapoznanie się z ideologią? W takiej sytuacji sram na idelogię czy PISu czy PO, skoro ci fanatycy robią to co robią.

No wisi wisi. I jeszcze pretensje, że jej forma czy treść nie były konsultowane z obrońcami. Noż kurwa, wdowa Gosiewska (kolejna gwiazda po katastrofie) też wielce oburzona, że nikt z nią nie konsultował :O:O:O

widocznie po prywatnej szkółce jestes, bo Cie to ruszyło- w takim razie ty si mozesz pałowac:D nie chodzi mi o to co sie dzieje, bo wiem, ze to zakrawa na fanatyzm, to prawda, ale wiekszosc osób które sie tu wypowiadaja nie znaja zadnych zasad, jakimi np. dana partia sie kieruje, zadnych wartosci. Typowy obraz nieswiadomego telewidza, który łyknie wszystko o czym jest głośno.

Gość a dlaczego nie dzis
wypraszam sobie!!! jestem politologiem i nie po żadnej prywatnej szkółce,tylko po szanującej się państwowej uczelni:) Także pojęcie o polityce mam:)

Nigdy nie byłam w Warszawie, więc nie wiem czy to ściana czy nie :P Dam sobie uciąć rękę, ze tablica nie spełnia ich oczekiwań :o Gosiewska będzie oburzona, bo jej mąż nie został wymieniony z nazwiska zapewne :/ Kurwa, dajcie zmarłym spoczywać w spokoju, bo oni się chyba w grobach przewracają :o

a tam, "polegli" i koniec I dlatego należy im się mega pomnik, najlepiej zburzyć Pałać Prezydencki i tam postawić Kościół pod wezwanie Kaczora jestes takim samym prymitywem jak te osoby, które stoja pod pałacem:D o tym swiadczy twoja wypowiedz:D

ale czy ty nie widzisz, że żadne partyjne zasady nie mają akurat w TYM TEMACIE nic do rzeczy? A co do szkoły- to nie są argumenty jakimi mam zamiar się posługiwać, wybacz. Nie zniżę się do Twojego poziomu.

a dlaczego nie dzis wypraszam sobie!!! jestem politologiem i nie po żadnej prywatnej szkółce,tylko po szanującej się państwowej uczelni Także pojęcie o polityce mam no to dobrze, to fioletowy widelec moze sie od ciebie duzo nauczy:)

chyba raczej nie bedziesz skakac do mojego poziomu:D po prostu wkurzajace jest to ze gimgówna i ludzie, którzy nie maja pojecia o polityce zabieraja głos:D

a może podasz mi rozwiązanie, które tych fanatyków zadowoli? Musiałby stanąć nie wiem jak duży pomnik, nie wiem, z jakiego materiału, z wymienionymi nazwiskami 96 osób( a najlepiej z rzeźbami), i pewnie musiałby stanąć na miejscu kolumny Zygmunta albo Samego Pałacu. I też byłoby mało.

Gość jaka ideologia
?????? a co tu mowic o ideologii takiego pisu, skoro nic z tych ideologii sie nie robi :-0 :-0 :-0 chrzanie takie ideologie, skoro widze, ze maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia :-0 :-0 poza tym ideologia szerzenia nienawisci w kraju i poza nim, przeciwko innym panstwom jest wyjatkowo nieprzekonywujaca ales palnął :-0 :-0 🖐️

Gość Sympatyk-PiSu
zobaczycie bedzie pomnik L.Kaczynskiego wygramy

poza tym gadanie o krzyzach i cofanie sie wstecz do niczego dobrego nie prowadzi, Polska powinna zaiwestowac w przyszłosc i przede wszystkim teraz na pierwszym miejscu powinna bycpomoc powodzianom:( ale co my szarzy ludzie mozemy zmienic?

akurat do mojego pojęcia o polityce to nie masz prawa się czepiać :D Bo nie zauważyłam, żebym napisała COKOLWIEK o zasadach JAKIEJKOLWIEK partii, bo mi to w tej chwili wisi. Nie wisi mi natomiast to, że garstka oszołomów chce zagarnąć dla siebie kawałek miasta.

Zwłaszcza, że w chili obecnej jest wiele innych dziedzin, ktorymi należałoby się zająć i w których przydałyby się te nieroby, które dzień i noc stoją pod pałacem krzycząc "Hańba". Akurat teraz jest bardzo dużo do zrobienia.

szkoda tylko ze znowu sie z nas smieja za granica:(

Gość meszugene
moherom chodzi o to zeby przeforsowac swojego liliputa do pałacu prezydenckiego a kaczka wykorzystuje to do podburzania i doprowadzenia do wojny domowej i zamachu stanu przy zyciu trzyma go jeszcze tylko nienawisc i nadzieja na urzad premiera

Domagam się nie tablicy, ale kopca, albo jeszcze lepiej piramidy!!!

a tak w ogóle to tych wszystkich kryminalistów gwałcicieli morderców itp powinno sie brac do pracy na kopalniach a ne biednych górników:( a nie siedzi sobie koles w wiezieniu i jeszcze tv maja jak chłopak mojej kolezanki, ale to juz całkiem odbiegłam od tematu