Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdaa42

Faceci

Polecane posty

Pytanie do was.Dlaczego jak pokazuje wam się ze nam na was zależy to wy wtedy macie już nas w dupie ?O co tu chodzi?

Gość ejjjjjjj no właśnie
podpinam się pod to pytanie- a jak traktujemy was jędzowato to latacie wkoło nas :-) dlaczego?????????

Gość laleh
to działa w obie strony

bo taka natura kobiety ,lubimy prawdziwych facetow a nie dupków.Kobieta chce mieć poczucie bezpieczenstwa.Awam o co w tym chodzi?

No i niczego konkretnego się nie dowiedzialam ,to co mamy was ciągle olewać .A jak facet pomyśli ze mam go w nosie i sam odejdzie .I bądz tu mądry.Więc jak z wami się postępuje.Prosze o instrukcje obsługi.

Gość Justyna9999
podobnież faceci boją się uczuć

Gość Justyna9999
Po 10 latach tak . Ale dlaczego tak jest gdy dopiero poznany facet puszcza oczka uśmiecha się i zaleca a gdy tylko kobieta zacznie coś robić on tak jakby się przestraszył i przestaje

Jednak nie jest z wami tak prosto ,a ktos powiedział ze kobieta to tajemnica.Mi sie wydaje odwrotnie

Gość Justyna9999
Faceci wcale nie są tacy prości w obsłudze

Facet musi miec o co walczyc. Jesli widzi, ze dziewczyna jest na jego kazde zawolanie, to sie zniecheca. Proste.Trzeba czasem dac odczuc drugiej osobie, ze nie tak latwo ze mna, pomartw sie, posil.

I tu dochodze do sedna sprawy .Dziewczyny raz go kusić a zaraz potem lekko odtracić.Widze ze oni lubia jak nie wiedzą na czym stoja.

Wiesz co raz piszesz o zdobywaniu a zaraz potem o chemi.Myśle ze to powinno byc i to .Bo inaczej Cie nie rozumie

Właśnie. Raz przytulać, a raz odtrącać. Takie małe pranie mózgu, ale sprawia, że facet pragnie cię coraz bardziej. Ja niestety nie potrafię tak robić, kiedy zaczyna mi na kimś zależeć. Jak mi specjalnie nie zależy, to potrafię tak omotać, że prawie je mi z ręki. Tylko takie coś do niczego się nie przydaje. Jak zrobić, żeby podziałać tak na faceta, na którym nam zależy? ;)