Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaaaaa

czy to możliwe zajść w ciąże miesiąc po cc?

Polecane posty

Gość martynaaaaaa

trzy miesiące temu miałam cc, urodziłam bliźniaki, nie miałam okrsu od tego czasu, nie karmię piersią, wczoraj byłam u gina na kontroli a on mi mowi ze jestem w 7 tc!!! jak to możliwe, mogło mu się cos pomylić?

Gość moralis
o kurde. a nie zabezpieczałaś się? no możliwe to to jest. też nie zazdroszczę. ale cóż. bądź dzielna.

Gość Mamiiii
to ze nie mialas okresu i nie karmilas nie znaczy ze nie moglas zajsc w ciaze. mi w szpitalu po porodzie powiedziala ze od teraz juz moge teoretycznie zajsc w ciaze tak wiec mozliwe:). jesli lekarz stwierdzil 7 tc to tylko tak musi byc gratuluje ci i zycze cierpliwosci i sily .

Gość pytająca mamusia
ojej :) no to szczęśliwa gromadka będzie, gratuluję :)

Gość martynaaaaaa
nie zartujcie, no czasami się zabezpieczalismy, czasami nie, co ja teraz zrobię.. myslałam ze chociaż te 6 tygodni jest bezpiecznych...

Gość Aniol z piekla rodem82
no to gratuluje bezmyslności! tak krótko po cesarce ciąże spobie zafundowalaś, nawet nie wiesz że mogą być z tego powodu poważne konsekwencje dla zdrowia twojego i dziecka...ech :O

ojacie :) można, bo miesiączka jest następstwem owulacji, więc najpierw owulacja a po około dwóch tygodniach @. A po porodzie objawy płodności mogą się zmienić, więc pewnie przegapiłaś czas płodny

Gość martynaaaaaa
właśnie wiem że mogą być i dlatego sie martwię

Gość Mamiiii
wiesz dziecko to zawsze jest szczescie ale z ciaza po cc lepiej odczekac niektorzy radza 3 lata nawet bo po sn rok zeby organizm sie zregenerowal.idz do lekarza spytaj sie co teraz masz robic jakie to moze miec konsekwencje dla ciebie i dziecka

Gość gryczka
No ale teraz już tego nie cofniesz. Módl się, żeby wszystko było dobrze z tą ciążą.

martyyna- ale czas 6tyg to czas pologowy zebys mogla dostac po owulacji miesiaczke i zebys doszla do siebie a nie czas kiedy jestes zabespieczona:) ech.... no teraz to radze leciec do lekarza niech powei co powinnas zrobic, jak sie zachowac w tej sytuacji

Gość tak to możliwe :( i nie zazdro
szcze ci