Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa i pół

jakie dodatki

Polecane posty

Gość dwa i pół
up

Gość dwa i pół
doradźcie mi prosze

ej masz biało czarną sukienkę do tych kolorów pasuje wszystko. jakie lubisz? jakie ci się podobają? do tego sukienka odsłania ramiona więc także każde kolczyki i każdy naszyjnik/korale których długość nie sięga sukienki? w czym problem? przecież nie jesteśmy wróżkami i nie znamy twoich upodobań więc nie ma w czym doradzać. pasuje prawie wszystko a ty wybierz co lubisz.

Gość dwa i pół
to jest krem a nie biały

Gość dwa i pół
up

Gość dwa i pół
szczerze to czekam dopiero na kuriera który będzie jutro :) stanik mam taki silikonowy przyklejany, sprawdzony juz na jednym weselu (był upał ze mnie sie lało a on trzymał, wgl to mam małe cycki)

Zamiast silikonowych naklejek może lepiej porządny bezramiączkowiec? Np. Ewa Michalak - Effuniak wypuściła ostatnio bardzo fajne, na małych biustach ładnie wyglądają. Rozmiar trzeba wyliczyć u niej na stronie, ma bardzo ścisłe i dobrze trzymające staniki, do tego zbierające, pięknie kształtujące i nie spłaszczające :)

Gość dwa i pół
wesele już w środe więc raczej nie dam rady z czasem

wesele w środę? :P Ale na przyszłość warto kupić, w ogóle warto kupić odpowiednio dobrany stanik :)

sorki na moim monitorze był biały:) w sumie to nie dużo zmienia bo pasuje bardzo wiele kolorów. czerwone, beżowe, kremowy, nude, złoty, śliwkowy, winny, pudrowy róż, nawet pokusiłaby się o szmaragdowy. na prawdę masz masę możliwości.

Gość DSWEAEASawwrrrrrrRR
ja bym postawiła na czarne dodatki ;p

Gość dwa i pół
mam czarną torebke i szpilki, ale kupiłam naszyjnik w H&M w kolorze jaśniutkiego beżu, 5 dużych kulek połączone grubą wstążką