Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna zosia

przespałam się z nim i przesał się do mnie odzywać

Polecane posty

Witam mam problem z moim chłopakiem zresztą pewnie nawet już nim nie jest. Przespałam się z nim po dwóch tygodniach bycia razem wiem że to bardzo krótko i pluje sobie teraz w twarz ale alkohol zrobił swoje żałowałam i żałuje tego. Po tym jak się przespaliśmy przytulił mnie było mi cudownie wtedy. Po dwóch dniach od tego faktu nagle przestał się odzywać napisał mi tylko porannego sms jak zawsze to robił a potem cisza dzwoniłam do niego ale miał wyłączony telefon. Zadzwoniłam następnego dnia z pytaniem co się dzieje ale zapytał czy może zadzwonić później oczywiście nie zadzwonił więc napisałam jeszcze sms odpisał tylko że pogadamy jutro bo dziś ma dużo pracy. Rano napisałam sms żeby mi to wytłumaczył. Napisał że ma trochę wyrzuty sumienia że się przespaliśmy że on bez miłości takich rzeczy nie robi i nie wie dlaczego tak wyszło... napisałam że też je mam ale czasu nie cofniemy i zapytałam się co z nami będzie ale już nie otrzymałam odpowiedzi. To jest facet po przejściach bardzo skrzywdzony przez kobietę. Nie wiem co mam teraz zrobić czy walczyć czy się poddać i po prostu jak on przestać się odzywać ??

W babmbuko cie robi z ta kobietą. Przypuszczalnie twoj facet jest jeszcze dzie4ckiem i mialas mu sluzyc za cel do wyruchania. Osiagnal go po 2 tygodniach, przestalas go interesowac, szuka innej

Gość do smutnej zosi
Musisz teraz jak najszybcie iść do ginekologa, bo na 100 procent jesteś w ciąży.

Gość smutna zosia do normalnyfacet
A może Ty wiesz, jak podniecić faceta. Czy bose kobiece stopy podniecają facetów ?

Gość tu smutna zosia
Musicie mnie zrozumieć. To był mój klient. Ja jestem w trudnej sytuacji materialnej. Muszę kupić mojemu dziecku książki, zeszyty i wszystkie inne rzeczy do szkoły.