Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

To jeszcze nie wszystko...

Polecane posty

Gość Cagy
Po co piszesz na kafe? Kolejne posty na ten sam temat? Odpowiedz szczerze:)

Gość Cagy
Owszem wiesz. A nawet jeśli nie uzmysławiasz sobie tego jasno, to przecież zdolny jesteś do wnikliwej autoanalizy, prawda? Zastanów się zatem i wnioski zachowaj dla siebie. Tutaj jesteś raczej spalony:) No chyba, że napiszesz prawdę. Potrafisz?

Gość a co ktos ma do nauczycielek
hm? Breeeee, idz sie spotkaj z ta kobieta, to bedzie przełom zrozum to cos sie zmieni przespij sie z nia gnojku!!! przestan tu chlipac, bo nie bedziemy glutow obcierac chlopczykowi nudne to juz spotkaj sie z nia bo ci pasem przyłoze

Po prostu wstydzę się tego co chcę zrobić. Nie wiem czemu to kojarzy mi się z czymś złym, niemoralnym, nieprzystającym. I do tego ta tajemnica wobec wszystkich.

Gość ty to masz problemy chlopie
nie rozumiesz, ze jestes dziwadłem? i teraz masz szanse przestac nim byc, nawet jesli tylko na chwile tajemnica????matko- co ty piszesz nieprzystoi? ok, jesli nie, to co zawracasz leb? po kiego wchodzisz na czaty i wyrywasz panie, skoro teraz nie potrafisz sprostac? kurnde, jestes tak beznadziejny, ze juz nie wejde na ten temat a ty gnusniej w swoich schizach dalej

Gość KOLO@.PL
"Ta kobieta ktora sie toba zauroczyla jest jakas desperatka ktora szybko potrzebuje sobie ulzyc i zlapala dzieciaka " Cała prawda na ten temat i Ty to wiesz, możliwe, że w tym "problem."

Już was nie będę męczył. Nie odzywałem się do niej, bo przecież nie trzeba ze sobą cały czas gadać. Ona miała mi za złe, że dzisiaj miała wolne, a ja się nawet nie odezwałem. Napisała mi, że jest głupia, bo się we mnie zauroczyła, że zawróciłem jej w głowie. Nie może spać po nocach, cały czas czeka aż się do niej odezwę. To za daleko zaszło. Ona coś do mnie poczuła, a ja nic, jestem obojętny. Pożegnała się i poszła. Już się do niej nie odezwę żeby nie robić jej wody z mózgu. Nie wiedziałem jak się zachować w tej sytuacji, bo to nie ma przyszłości, nie ma sensu. Mogliśmy ze sobą gadać w nieskończoność. A gdybyśmy się jeszcze spotkali i do czegoś by doszło to nie daj boże jeszcze by się całkowicie zakochała. Żal mi jej, bo na pewno teraz cierpi... Ale ja tylko z nią pisałem, nie chciałem żeby tak się stało :( Mam ogromne wyrzuty sumienia, ale przecież już się nie będę odzywał... Ja nic nie wiem i nic nie rozumiem. Szkoda mi jej ;(