Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrreeee

8 lat różnicy - jest szansa?

Polecane posty

"Nie mowie ze z toba tez tak bedzie bo kazdy jest inny, ale nie mow chop puki nie przeskoczysz, niektorym zaczna odbijac po5-10 latach mimo ze wczesniej bylo tak"cudownie" i o to wlasnie chodzi kochana .. nie mam zamiaru zadreczac sie w tym momecie takimi myslami , bo nie wiadomo , czy w ogole cos takiego ie wydarzy , a to , ze jest mlodszy nie oznacza nic , rownie dobrze po 10 latach malzenstwa starszy mezczyzna moze zatesknic za wolnoscia , kobietami , na to nie ma reguly :) wy jestescie poprostu uprzedzeni do takich zwiazkow , ja nic na to nie poradze , chocbym nie wiem jak wam tlumaczyla nadal bedziecie obstawiac przy swoim. Ja sprobowalam i nie zaluje , mam nadzieje , ze nie pozaluje nigdy : I czuje sie rewelacyjnie , nie chcialabym skonczyc w malzenstwie np z 10 lat starszym mezczyzna , nie dostac od niego nigdy tego co dostaje od mojego meza , zostac zdradzana po tych przykladowych 10 latach i zastanawiac sie co bybylo gdybym jednak wyszla za teg mlodziaka ktory mi sie wtedy oswiadczyl :)

Dodam jeszcze ze zycie Ci jak najlepiej, Wam wszystkim! Poprostu tez kiedys tak myslalam ale z cztasem czlowiek wie wiecej, ma wieksze doswiadzenia i inne wnioski się nasuwaja

Alez ja nie jestem uprzedzona, przecież pisalam ze ja bym sprobowala, lepiej spróbować niz cale życie sie zastanawiac co by bylo gdyby!

ja mowie ogolnie , do wszystkih , takie zwiazki sa rzadoscia i ludzie odrazu stwiaja je na przegranej pozycji z raci tego , e mezczyzna mlodszy , ze sie nie wyszalal itd ...

Gość niestety tak i to prawda
kazda kobieta jest w lozku inna, a uwierz ze bedzie chcial posmakowac, wiem z wlasnego zycia...

z racji * puki co jestesmy szczesliwi , jesli nadejdzie kiedys kryzys wtedy bedziemy sie martwic , narazie cieszymy sie naszym szczesciem i nie myslimy o tym co zle tylko o tym co jeszcze dobrego w zyciu moze nas spotkac :)

Gość KasiaBasia
Jeśli to "ten jedyny" to różnica wieku nie ma znaczenia, a co wam przeszkadza spróbować??????Lepiej żalować że sie coś zrobilo niż żalować że nie dalo się szansy temu związkowi, zwlaszcza że macie się ku sobie...powodzenia i kto nie ryzykuje ten nic nie ma :) a poza tym ja wierzę,że co komu pisane....

ale ja nie wiem..co wam sie wydaje , z ja nigdy ni zostalam zdradzona ? owszem zostalam i to nie raz , wybaczalam zdrady chociaz obiecywalam ze odejde ( mowie o poprzednich zwizkach ) , jesl mialabym isc przez zcie myslac tylko i wylacznie o tym czy ktos mnie zdadzi czynie , bylabym naprawde nieszczesliwa kobieta i nigdy z nikim bym sie nie zwiazala .. radze patrzec pozytywnie na zyce a ne zadreczac sie takimi glupimy myslami , kazdy moze byc szczesliwy , tylko nie kady chce( mowie o tych o narzekaja jakie to maja okrpone zycie bo ich ktos zdradzil) powtarzam po raz kolejny : jesli mne zdradzi wtey bede o tym myslec , nie bede skreskc czlowieka tylko dlatego , ze jest mlodszy i ze kiedys tam blam zdrdzana , bo t , ze poprzedni ( starsi o kilkalat ) faceci mnie zdradzali nie ozacza , ze KAZDY taki jest

właśnie...nie zaszkodzi spróbować, czasami naprawdę warto zaryzykować (jeśli nie zaryzykujesz to nigdy nie dowiesz się jak mogłoby się to skończyć ):) ja też w moim związku mam dużą różnice wieku( ja 12lat młodsza), na początku strasznie się bałam...a jeszcze bardziej bal się on (bo ja młoda i pewnie się mi znudzi, i pójdę do innego..) nic z tych rzeczy! zaryzykowaliśmy i jest suuuper :)

Gość peerreelleecczzkka
Malinowa Babko :) To przybij 5. Ja rowniez zaczelam spotykac sie z moim obecnym chlopakiem jak on mial 17 lat, ja mialam 22. Teraz jestesmy dwa lata i jest cudownie, nic sie nie zmienilo od poczatkowego zauroczenia. Kolezanki tez "dla mojego dobra" mowily mi jak to sie skonczy. Jak na razie zadna nie miala racji. A bo to w tym wieku sie chce isc na balety, a bo to koledzy. Nie mialam zadnego takiego problemu. Moj chlopak uczy sie i pracuje, jest zaradny, nie odczuwam, ze jestem z kims mlodszym. Zeby bylo smiejszniej moi poprzedni partnerzy byli min 4 lata starsi (najwiecej 8). Takze z grona moich przyjaciolek bylam ostatnia osoba, ktora teoretycznie moglaby byc z kims mlodszym. A tu prosze ... ;) Na zaden zwiazek nie ma reguly. Ze mlodszy to nie znaczy, ze od razu zdradzi. Ilu jest facetow starszych, ktorzy zdradzaja. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Poza tym kobieta w koncu ma swoja intuicje.. kiedy jest sie tak blisko ze swoim partnerem, nie wierze, ze gdyby facet cos kombinowal, to kobieta by nie wyczula tego...