Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwykłaNaZewnatrz

Poprosił mnie żebym zaczęła go szarpać

Polecane posty

Gość ZwykłaNaZewnatrz

Wczoraj nie byłam w humorze, jakieś takie chwilowe stany depresyjne, przed okresowy szał złosci i ogólne niezadowolenie z życia, napięcie które trwa pare dni. Zachowywałam sie jak idiotka.. no ale jestem TYLKO/AŻ kobietą. Siedzieliśmy sobie na łóżku i widział, że jestem w tym stanie. Wiedział o co chodzi. Nie odzywałam się zbytnio, żeby nie ranić osoby którą kocham - a denerwowało mnie wszystko, mogłabym rozpłakać się na reklamie płatków śniadaniowych. Lezymy tak i nagle złapałam za firankę, powoli zrywam ją.. żabki się odpinają.Popatrzyłam na niego.. Powiedział: zerwij z całych sił. Cała firanka po chwili na nas spadła, uśmiechnęłam się, zadowolona , że zrobiłam coś czego na codzień sie nie robi, coś średnio-grzecznego. Siedzimy i nagle zaczęłam go całować.. inaczej niż zwykle, bardziej z pożądania niż z ukochania jak to zawsze było. Dałam dłonie na jego kark i lekko podrapałam. Złapał mnie za nadgarstki, popatrzył na mnie , trzymał mocno i poprosił żebym sie z nim szarpała. Przez chwile się zastanawiałam.. może przez chwile nie chciałam.. ale ten jego wzrok, który tego chce, kilka chwil namysłu i kiedy podchodzil zeby mnie całowac, ja zaczynałam go odpychać, popychać na lozko, wstawał , łapał mnie mocno za talie, biodra, szyje, odwieczałam się mocnym dotykiem na jego plecach, moje paznokcie zostawiały chwilowe ślady, zlapal mnie za szyje, pocałował bardzo namiętnie... tak niestosownie, niegrzecznie Później..? Oj działo się.. doszliśmy i zmęczeni już leżeliśmy nadzy i śmialiśmy sie z tego. Endorfiny działały. Musimy to kiedyś powtorzyć. Tak dobrze, że jesteśmy otwarci i dobrzy z nas aktorzy.. bo to tylko gra, cudowwnaaaaaaaa..... nie moge sie doczekac nastepnego napiecia przed okresem , hehe

Gość WAŻNE PYTANIE DO CIEBIE
Napisz, czy po stosunku długo mu jeszcze stał.

Gość ZwykłaNaZewnatrz
Nie pamiętam

Czy często walisz mu konia ręką do wytrysku ? To chyba pamiętasz.

Jak często pozwalasz mu, żeby się spuścił w Twojej pupie ?

Gość Badman
Za duzo bys chcial wiedziec!

Gość Badmabn
Chłopcy są zbudowani inaczej niż dziewczyny.

Gość spragniona..........
też bym tak kiedyś chciała. Masz szczęście ;)

Gość a ja tam lubie
taki zespól to ja też po proszę..:) super......

Gość ewewewe
heh no z moim zawsze tak mam gdy na max wsciekla jestem i tak nagle..co jest boskie

Gość ZwykłaNaZewnatrz
Graliśmy

Gość 5eeeeeeeee
zazdroszczeeeeeeeeeeeee

Gość ZwykłaNaZewnatrz
Najpierw rezyserowalismy,a pozniej gralismy

Więcej odwagi kobiety !! :) Tylko Wy wiecie jaka lwica w Was siedzi , trzeba tylko być odwaznym :)) od tego dnia nasze życie erotyczne jest o niebo lepsze... .. a ja tak szybko dochodzę : )