blebleble20 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Siemka Jezeli spoznil sie okres o jeden dzien to ten dzien poprzedni jest bezpłodny czy juz plodny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witabuenocitrin Napisano Sierpień 12, 2010 moja przygoda wstaję rano z łózka i idę prosto do łazienki , a łazienkę mam na parterze domu śpię na górze , a więc wychodze z pokoju zamykam drzwi i schodze w dół schodami na korytarz mijam kuchnie i za rogiem wchodze do łazienki zamykam sie na klucz no i siadam na kiblu wczesniej zdjełem piżamę , i robię kupę cisne kloca bo ciężko idzie prę prę prę unoszęsie znow siadam prę prę i wkońcu mam go wspaniale się uformował kloc poranny łowię go z muszli bo ja kolekcjonuje moje klocki pooranne pakuje na talerzzyk podcieram d**ę i zapie**alam na górę z moim klocem . wpie**alam się do pokoju kładę kloca na pólce z innymi klocami i ide dalej spac bo po ch*j mam wstawac żeby mnie k**wa ktoe wk**wial i napie**alał j**ie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jeśli spóźnił się jeden dzień i więcej się w tym miesiącu nie spóźni to bezpłodny :) ale jeśli spóźnił się jeden dzień i spóźni się np. następnych 10 to może być płodny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach