Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh dosc dosc doscc

Przeczytajcie to prosze i poradzcie mi cos !! Blagam no :(

Polecane posty

Chodzi o to że tak, moze zaczne od poczatku Kiedys kiedys tak przeziebilam sobie pecherz ze az leciala mi krew... za jakis czas mialam znowu przeziebienie pecherza -bolalo i pieklo przy oddawaniu moczu, ale juz dlugo byl spokoj (lekarz przepisal mi antybiotyk i kazxal brac przez miesiac jedna dziennie tabletke urinalu... bralam moze tydzien ) Od tygodnia sie zaczelo! chodze sikać co 5 min :(( ale nie boli mnie i nie piecze jak sikam, poprostu jest czestomocz, czuje dyskomfort straszny i czuje czasami jakby mnie parzylo w cipce :( i czuje lekki bol w podbrzuszu.. A jeszcze cos Dodam ze mam nadzerke i czeste infekcje pochwy co sprawia ze tez odechciewa mi sie zyc :/ I poprostu nie wiem czy to pecherz czy cos z pochwa? ale chyba bym czula wtedy świąd jak zawsze... dodatkowo dodam ze czuje bol przy stosunku Tak wiem mam isc do lekarza - tak sie sklada ze jeden i drugi na urlopie, i nie wiem gdzie mam isc ginekolog urolog czy najpierw rodzinny ? Poradzcie coś bo juz dola lapie :((

Gość musisz iść do ginekologa
i do urologa. nie ma wyjscia. z takimi objawami to juz nie ma zartów. A czemu nie robisz porzadku z nadżerką??

a czemu myslisz ze gin?

Gość uroda i zdrwie głowna strona
po pierwsze - jak lekarz zapisał ci lek na miesiąc to go kurwa zażywaj miesiąc pani magister medycyny :O po drugie -dbaj o drogi moczowe po trzecie- pij dużo ( by wyplukac bakterie),możesz pić herbatki moczopędne, urosept zażywaj. Odstaw alkohol /kawę . I nie sikaj na siłę bo ci naczynka krwionośne popękają

Moj ginekolog twierdzi ze nie trzeba jej usuwac bo pozniej moge miec problemy :| Nie wiem ile w tym prawdy...

dbaco drogie moczowe? jak? jesc caly czas tabletki ? nie chodze sikac byle gdzie nie siadam na zimnym i myje sie codziennie więc nie wiem jak mozna jeszcze dbac :|

Gość musisz iść do ginekologa
no to dziwny ten twój ginekolog, więc radze ci go zmienić. jak to nie usuwać? przecież właśnie nieleczone nadżerki moga prowadzić do zmian nowotworowych

no wlasnie mowila zeby tylko leczyc a nie usuwac... chwala ją, ale pojde do kogos innego i zapytam co sądzi o tym :(

jesteś wyjałowiona po lekach stąd infekcje, pierz gacie ręcznie w mydle, prasuj gorącym żelazkiem w kroku, często zmieniaj wkładki nie lataj goła po domu :P szczególnie jak wychodzisz spod prysznica lub wanny, nie siadaj na zimnym pij kwaśne napoje (żurawina, cytryna), kup urosept i wcinaj acha i dużo pij a do gina biegiem leć, rodzinny Ci nie będzie zaglądał bo nie ma takiej specjalizacji

a ginekolog jest od pecherza? bo ja sikam a nie ze mnie swedzi i piecze..

a dodam ze jak ide sikac to nie sikam odrazu tylko tak jakby cos w srodku 'trzymalo' dopiero za chwile puszcza i leci... to tak na chlopski rozum...

taaa gin jest od pęcherza :) proszę Cię, na zdiagnozowane dolegliwości urologiczne masz przepisane dragi a gin coś mota z tą nadżerką, to się wypala a nie modli żeby przestało boleć, szczególnie po stosunku nie powinnaś współżyć dopóki nie wyleczysz

wiem ze gin nie jest od pecherza specjalnie to napisalam bo wszyscy wysylacie mnie do gina :P