Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusiaplon

Prosic o te pieniadze czy odpuścić bo zenada

Polecane posty

Gość igusiaplon

Kupilam wczoraj mojemu facetowi pasek za 30zl poniewwaz mnie poprosil że jak bede miala czas to mam wyskoczyc na miasto zbo on duzo pracujeOn chyba sie przyzwyczail bo wczesniej duzo rzerzy mu kupowalam wie ze u mnie ostatnio krucho z pieniedzmi i nawet nie zapytał czy oddac mi te pieniadze a glupio prosic faceta o 30zl

Gość igusiaplon
????

Upomnij się jeśli facet jest ok to zrozumie, że to nie przez twoje skąpstwo tylko przez to, że jesteś w takiej sytuacji. Jak będziesz przy kasie to mu coś kup, jeśli chcesz oczywiście.

powiedz normalnie, kupiłam ci ten poasek, co mnie prosiłeś, oddaj mi za niego, bo u mnie krucho z kasą, nie powienien się obrazić, bo po co? a dałaś mu już ten pasek?

powiedz mu w zarcie ze 3 dyszki Ci leci - zrob to delikatnie zeby nie wprowadzac iepotrzebnych problemow

Gość lody pistacjowe
mozesz zrobic tak, ze powiesz co by mial tobie mniej wiecej kupic, a pozniej powiesz, ze to za te kase za pasek, NIE BOJ SIE zwrocic jemu uwage!!!

Gość powiedz powiedz
przecież to zwyczajna sprawa. Może on myśli, że nie musi, może zapomniał albo coś. Przecież to nie jest Twój przełożony ani znajomy rodziców, żeby się go wstydzić.