Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonceideszcz1234

Dieta 300kcal odpowiednia dla mnie?

Polecane posty

Gość slonceideszcz1234

Hej mam 13lat 153cm waze od 43-45kg.Musze schudnac.Maam grube nogi.Serio.Czasem biegm i jezdze na roweze.Moge zastosowac ta diete?

Gość slonceideszcz1234
mozecie mi cos doradzic?A nie nabijac sie ze mnie?

co ty gadasz ona doskonale wie ze dobrze wyglada , tylko sobie probuje wmowic ze jest zle , jakby faktycznie twierdzila , ze wyglada zle , to nie siedzialaby na kafe tylko by biegala jak nawiezona , cwiczyla , jezdzila na rowerze itd.. a ona chce uslyszec ze dobrze wyglada. jest glupia , to fakt

Gość slonceideszcz1234
No chyba ty.Sama jestes glupia.masakra.Jak nie chcesz pomoc to sie nie odzywaj!

No przecież to na bank prowokacja, po co w ogóle ta dyskusja ... ? Kto by sie decydował na dietę 300kcal, przecież u mnie to jeden posiłek :D

Gość slonceideszcz1234
No i co?Ja moge tyle zjesc.Mi to wystarczy.

oczywiscie , ze mozesz , ze ci to wystarczy. na jakis miesiac , pozniej wyladujesz w szpitalu i bedziesz lezec pod kroplowkami... na tyle ci to wystarczy :/

Gość slonceideszcz1234
Chcia zebyscie mi doradzili.Serio nie wiecie jak to jest byc grubym.a ty idiotko moze bys skonczyla nabijac sie z innych?

Gość slonceideszcz1234
A po za tym wszyscy mi mowia ze jestem gruba.Szczegolnie chlopcy!;/

43 kg i ty gruba jestes?? cegly za nieglugo bedziesz musiala w kieszeniach nosisc zeby cie byle jaki wietrzyk nie zdmuchnal :/ pomocy to ty szukaj u psychologa a nie na forum kafe , bo problem to masz z glowa a nie z cialem :/

Gość slonceideszcz1234
Ale jestes pojebany/a poprostu brak slow.Wiesz co?Cieszylabym sie jakbys wazyl/a 100kg.Ciekawe czy tobie byloby do smiechu!Żal

Gość slonceideszcz1234
Jak nie chcecie pomagac to nie dolujcie czlowieka waszymi tekstami:/Wy tego nie rozumiecie.

Gość słona frytka
o ja.... To ja zaczynam stosować dietę 2 kcal ( tictac) bo ważę aż 60 kg przy 158 cm wzrostu he he

nie no dobra .. to musi byc jakies prowo , nawet 13stki nie sa az tak glupie .... dobra jestes tlusta , spasiona jak cholera , wygladasz na bank jak ludzik michelina , http://www.goodlogo.com/extended.info/2369 nic z tym nie zrobisz , jestes poprostu grubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tyle