RealLove 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Mam pytanie. A właściwie więcej niż jedno. Otóż mam 14 lat. Na kilka dni przed miesiączka mam takie brązowe jednorazowe plamienie. Czy to normalne? Już tak przynajmniej drugi raz mam bo więcej nie pamiętam xD. Drugie pytanie. W pierwszym dniu miesiączki na samym początku moja krew jest brązowa(dodam że moje pierwsze miesiączki były właśnie brązowe) i na koniec jest tak samo. A podczas tej miesiączki dwa dni była normalna krew jeden dzień brązowa(dzień wcześniej miałam trening siatki) i było jej mało a dzisiaj raz była czerwona i znowu jest brązowa. Nie kapuje tego kompletnie. Czy to powód do niepokoju? Dodam że w miarę regularnie miesiączkuje od pół roku i pierwsza miesiączkę miałam rok temu później pół polu przerwy i od lutego już regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka wulkanizatora 0 Napisano Sierpień 12, 2010 brązowe plamienia ok. ale brązowy okres ? nie spotkałam sie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej11 Napisano Sierpień 13, 2010 To normalne, tez tak miałam i mam czasem teraz, po wielu latach od pierwszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina 24 Napisano Sierpień 13, 2010 To normalne i nie jest to brązowy okres tylko jak mało krwawisz to krew po pewnym czasie brazowieje. Natomiast plamienia po i przed sa normalne i sa zapowidzią miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach