Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka z wawy...:(

MAM PROBLEM!!!!!:( pomóżcie !!

Polecane posty

...i nie wiem co z nim zrobić ,a mianowicie oddaje we wrześniu dzieci do przedszkola uchodzę za samotna mamę bo ojciec był nie znany dostawałam zasiłek na samotną matkę i nadal go dostaje mimo tego że tatuś sie znalazł i istnieje juz w aktach ,(nie powiadomiłam o tym fakcie w urzędzie) teraz staram sie o nie pobierani9e opłaty stałej za przedszkole. Musze złorzyć wniosek do dyrekcji przedszkola i potrzebne są mi dokumenty takie jak dochody jakie otrzymuje ,tu akurat mam zaswiadczenie o stanie bezrobotnym ale jeszcze potrzebne sa zasiłki jakie pobieram. Byłam dziś w urzedzie i poprosiłam o zaświadczenie ze pobieram zasiłek rodzinny ,zapewne dadza mi tez ze pobieram na samotną ... i TU JEST PROBLEM bo w przedszkolu ojciec jest znany wiec powinien płacic alimenty a nie mam z sądu przysądzonych. a jak dam z urzedu ze pobieram zasilek na samotną mame to będa zaraz pytanie zapewneee SKORO OJCIEC JEST ZNANY TO CZEMU PANI DOSTAJE ZASILEK NA SAMOTNĄ MATKE a nie dostaje pani alimętów? i tu nie wiem co w tej sytuacji zrobic A NAPRAWDE NIE STAĆ MNIE NA 670ZL mc płacic za przedszkole:/ co mam zrobić ???????????:(:( pomóżcie

jem kupę :)

jak byś mógł sie nie podszywać ... co za debilizm

Naprawdę potrzebuje poradyyyyyy nie iwem do kogo mam sie zwrucic moze do jakiegos prawnika czy cos

Gość wnioskuje....
"alimęty" trzeba placic.....i w szkole tez trzeba bylo sie uczyc......:o

ale właśnie on figuruje w aktach urodzenia !!!

nie ma nikogo konkretnego !!!

A państwo to nie kradnie pieniędzy ? i zapewne robi wszystko zeby wszyscy mieli godne zycie i wysokie emerytury ahhah śmieszne Powinniśmy jak najbradzie kuzwa sciemniac i brać ile sie da i oni nas w huja robia to czemu my mamy siedzieć cicho DEBILUUU

tak myslalam ze nie ma tu nikogo konkretnego!!

Gość maldzka
idz do prawnika nie szukaj tu pomocy! beda cie tylko krytykowac tu i wkurzac a sami pewnie nie lepsze przekrety wala to sa polskie realia. ja niestety nie potrafie ci pomoc bo nie znam sie na tym ale idz do jakiegos fachowca i trzymam kciuki

zapewne masz racje tu taj raczej sami debile siedzą co nie mają nic do roboty ,nie obrażając Ciebie maldzka... dzieki

Gość maldzka
Artefakt_Diabła hahaha tacy jak ty to zahukane male ludziki z wieloma kompleksami, znajac zycie to twarza w twarz bys sie nie osmielil sowem odezwac, tacy jak ty koncza smutno bardzo , zal mi ciebie